Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kluci cena samolepek bude 50,- :palec2:

Rekl sem ze do pristiho tydne se domluvime na velikosti a on udela na vebu obednavku a my jen obedname... :)

Napisete si kazdy jen pocet ks a adresu on vam kazdemu vse zasle.... :)

Takze ted musime domluvit velikost ja bych to videl na 11cm delka :p

Staci domluvit ja vse zaridim poslu link a vy uz jen obednate hotove ;):prc:

• o 3 týdny později...
Vloženo

Fólii mám v práci levnější než za co se prodává, takže udělám 1ks samolepky za 40,- (chromový, stříbrná a zlatá metla 50,-). Nevím jak to udělat s posláním a placením. Dobírka je dost drahá. Navrhuji poslat peníze na účet a já to pošlu obyčejně poštou za 10 kč. Co vy na to?

Vloženo

Tak hoši s chromovou bude problém, club je už opravdu malý a nejde to vyřezat. Nevypadá to moc hezky. Ona je ta fólie taková slaboučká a trháse. Podle mě by to ani moc nevydrželo.

post-20849-1225889611_thumb.jpg

Vloženo

Jde i zrcadlově ze vnitř, jen bude trochu hůř vidět když jsou tónovavaný skla i když je n z výroby. Navíc ta samolepka není tak velká. Ale klidně udělám i takovou.

post-20849-1225896724_thumb.jpg

Vloženo
Jak si to myslel s tou zevnitř, že není tak velká?

Ta samolepka má cca 12cm a když ji dáš ze vnitř tak bude hůř vidět než kdyby byla z venku. To sklo není čistě čiré. Záleží na vás, ale jde to. Já si to raději dal z venku.

Vloženo

Tak jsem nakonec vyřezal i tu chromovou, ale něž jsem to vyseparoval :kuk: fak děs. Vypadá ale dobře.

Zatím se nikdo moc neozývá, budete chtít tedy někdo?

Udělal bych asi černou s tím zeleným nápisem a kdo bude chtít tak bílou se zeleným nebo stříbrnou met. co vy na to?

post-20849-1225983073_thumb.jpg

Vloženo

jak jsem slíbil, tak plním - první fotky josu tu. Musim říct, že ta chromová je ze všech nejlepší...

Lukymu a všem co se podíleli na přípravách velký dík :palec2:

post-6632-1226411791_thumb.jpg

post-6632-1226411921_thumb.jpg

Vloženo

Zítra budu odesílat samolepky pro Vicka, Ace Venturu a mafymu.

A hoši zřejmě budu do konce roku v reklamce a potom už jinde, tak si objednávejte spíš teď.

Jinak v zádu jsem taky vše sundal, ale každýmu se líbí něco jinýho. :palec2:

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Pánové,přesunul jsem toto téma do důležité.

Zde si každý může samolepky /SUPERB CLUB/ objednat u Lukyho 15 :palec2: PARTA 5A PŮL již má a spokojenost.

Vloženo (editace)

Takže kdo bude ještě chtít jakékoliv samolepky, tak ať mi napíšou přes SZ nebo na lukas.firt@centrum.czDá se vyrobit téměř všechno :)

Editováno: , autor: Sejis
Vloženo

Pánové,prosím zde bez zbytečných OT,dal jsem to do důležitých,tak si zde objednávejte a pište zde o spokojenosti,či naopak,eventuelně foto,jinak to smáznu,jako nyní dík Jirka.

• o 4 roky později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj,chci se zeptat,ja shanim samolepku znaku na vystrelovaci klic...a nemuzu to nikde sehnat,kdyz chteji pres 100kc za dobirku,to je sileny....

nemate je nekdo doma nebo nevite o necem? diky moc

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...