Petřík junior Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Kluci cena samolepek bude 50,- Rekl sem ze do pristiho tydne se domluvime na velikosti a on udela na vebu obednavku a my jen obedname... Napisete si kazdy jen pocet ks a adresu on vam kazdemu vse zasle.... Takze ted musime domluvit velikost ja bych to videl na 11cm delka Staci domluvit ja vse zaridim poslu link a vy uz jen obednate hotove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Jde udělat jakou koli barvou Jak kdo bude chtít, logo samozřejmě už mám v křivkách Stačí se domluvit kdo bude chtít jakou barvou a kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 No tak to je supr. Já bych si vzal 4 kousky v náledující barvě jak už jsem psal: obrys auta a nápis club bíle a nápis superb zeleně. Pokud bysme to chtěli mít všichni stejný tak komplet bílou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Je i chromová. Je o pár kaček, ale dražší než klasický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Fólii mám v práci levnější než za co se prodává, takže udělám 1ks samolepky za 40,- (chromový, stříbrná a zlatá metla 50,-). Nevím jak to udělat s posláním a placením. Dobírka je dost drahá. Navrhuji poslat peníze na účet a já to pošlu obyčejně poštou za 10 kč. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 OK, beru 4 kousky chromove . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Oprava č.ú. upsal jsem se, správné číslo je 2202962258/6210 Jinak do SZ mi každý písněte prosím počet kusů a kolik a i adresu. Tu chromovou můžu vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Tak hoši s chromovou bude problém, club je už opravdu malý a nejde to vyřezat. Nevypadá to moc hezky. Ona je ta fólie taková slaboučká a trháse. Podle mě by to ani moc nevydrželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Jedině stříbrnou metlu. Ta chromová je jako alobal asi by se i brzy sloupla při mytí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 davaj foto , a slo by to i udelat na nalepeni zevnitr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Jde i zrcadlově ze vnitř, jen bude trochu hůř vidět když jsou tónovavaný skla i když je n z výroby. Navíc ta samolepka není tak velká. Ale klidně udělám i takovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Ještě to zkusím nějak vyřezat, když o tu chromovou tolik stojíš. Jediný problém je s tím nápisem club. Zkusím to ještě poštelovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Jak si to myslel s tou zevnitř, že není tak velká? Ta samolepka má cca 12cm a když ji dáš ze vnitř tak bude hůř vidět než kdyby byla z venku. To sklo není čistě čiré. Záleží na vás, ale jde to. Já si to raději dal z venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Tak jsem nakonec vyřezal i tu chromovou, ale něž jsem to vyseparoval fak děs. Vypadá ale dobře. Zatím se nikdo moc neozývá, budete chtít tedy někdo? Udělal bych asi černou s tím zeleným nápisem a kdo bude chtít tak bílou se zeleným nebo stříbrnou met. co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Tak dnes odesílám vyrobené samolepky pro: Larase, Pulpra a Petika.(každému jsem přidal dárek - samolepku ) Co ostatní? Už jste se rozmysleli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Udělám ti co budeš chtít. Budeš chtít logo zrcadlově(na vnitřek oken) nebo něco jinýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 jak jsem slíbil, tak plním - první fotky josu tu. Musim říct, že ta chromová je ze všech nejlepší... Lukymu a všem co se podíleli na přípravách velký dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak to je dobře, že se vám samolepky líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Zítra budu odesílat samolepky pro Vicka, Ace Venturu a mafymu. A hoši zřejmě budu do konce roku v reklamce a potom už jinde, tak si objednávejte spíš teď. Jinak v zádu jsem taky vše sundal, ale každýmu se líbí něco jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Luky díky za samolepky. Jak bude líp tak si omeju auto i okna zevnitř a nalepím na autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Pánové,přesunul jsem toto téma do důležité. Zde si každý může samolepky /SUPERB CLUB/ objednat u Lukyho 15 PARTA 5A PŮL již má a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) Takže kdo bude ještě chtít jakékoliv samolepky, tak ať mi napíšou přes SZ nebo na lukas.firt@centrum.czDá se vyrobit téměř všechno Editováno: 5. Květen 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Pánové,prosím zde bez zbytečných OT,dal jsem to do důležitých,tak si zde objednávejte a pište zde o spokojenosti,či naopak,eventuelně foto,jinak to smáznu,jako nyní dík Jirka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy20 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Dobrý den / Ahoj, je možné ještě v současné době tuto samolepku pořídit? Děkuji, Prochy20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biker_xxx Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Ahoj,chci se zeptat,ja shanim samolepku znaku na vystrelovaci klic...a nemuzu to nikde sehnat,kdyz chteji pres 100kc za dobirku,to je sileny.... nemate je nekdo doma nebo nevite o necem? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.