Přejít na obsah

Vandalové

mole.first

Doporučené příspěvky

Jo..tak to znám...je to sviňárna nej kalibru...lámat jim hnáty, parchantům...Tátovi někdo takhle na sídlišti rozmontovával bavoráka....tu kvalifikovaně vymontovaná mlhovka, pak odborně sundaný boční lišty, následovaly stěrače....jsou to zmetci. Mě takhle něko sejmul fabku ještě když jsem jí měl...jenže to bylo v práci...kde je nás dvacet lidí, známe se s některýma dvacet let, tykáme si, denně si říkáme Ahoj...a pak ti někdo z nich veme klíčem zadní blatník...blil bych z toho. Octa je zatím v poho, ťuk, ťuk, ťuk, ale jak je vomlácená z boku od dveří za rok provozu v čechách...to nechápu. Po třech letech provozu v SRN nebyla tak vomlácená jako z čech...je to asi v lidech...a přístupu...Má pěkný auto? Já mám starou 120, tak co bych si nebouch...jeho to nasere, mě se uleví a škoda u mě žádná, u něj solidní....práááásk..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...