holy Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Jo..tak to znám...je to sviňárna nej kalibru...lámat jim hnáty, parchantům...Tátovi někdo takhle na sídlišti rozmontovával bavoráka....tu kvalifikovaně vymontovaná mlhovka, pak odborně sundaný boční lišty, následovaly stěrače....jsou to zmetci. Mě takhle něko sejmul fabku ještě když jsem jí měl...jenže to bylo v práci...kde je nás dvacet lidí, známe se s některýma dvacet let, tykáme si, denně si říkáme Ahoj...a pak ti někdo z nich veme klíčem zadní blatník...blil bych z toho. Octa je zatím v poho, ťuk, ťuk, ťuk, ale jak je vomlácená z boku od dveří za rok provozu v čechách...to nechápu. Po třech letech provozu v SRN nebyla tak vomlácená jako z čech...je to asi v lidech...a přístupu...Má pěkný auto? Já mám starou 120, tak co bych si nebouch...jeho to nasere, mě se uleví a škoda u mě žádná, u něj solidní....práááásk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Přesně v Německu auta jako lusk.. prostě sme nevychovaný... je to škoda, že lidi jsou takový.. a jak by bylo krásně, kdyby tohle nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.