Přejít na obsah

mole.first

Uživatel
  • Počet příspěvků

    773
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

2 Sledující

O uživateli mole.first

  • Narozeniny 20.10.1986

Kontaktní metody

  • AIM
    moowol
  • MSN
    moowol
  • Web URL
    http://www.edt-team.cz
  • ICQ
    434770972
  • Yahoo
    moowol

Oznámení mole.first

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. VSTUPNÉ PRO ČLENY ŠKODAHOME POUZE 220 KČ! Platí při předložení členské karty.
  2. Tak už jen měsíc! Nejvyšší čas začít leštit káry
  3. Jo, výborný fotky. Díky, že jste dorazili pánové.
  4. Tak všichni doražte 7.5.2011 do Doubí, máte to kousek. Někteří z vás, co tak vím, by tam vyrazit mohli, což?
  5. Urááá, startujeme už za 10 (slovy: deset) dní!!!
  6. Říkal jsem si, kam asi mohla baryho mediální hvězda doputovat. Schválně jsem koukal i do vlákna a nebýt zrcátek, tak jsem ji nepoznal. Určitě doraž, budeme se těšit!
  7. Tak už jen měsíc do akce, toto uteklo. Naši oddaní přátelé mohou přijet už v pátek P.S. Do prvního příspěvku přidávám letáček.
  8. Dnes spouštíme registraci - ta vám zajistí výhodnější vstupné a garantuje, že na vás zbude pivo, guláš i nealko! Registrovat se můžete zde: REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ
  9. Právě byly spuštěny nové stránky akce! WWW.ACTIVEDAY.CZ by Gowster
  10. Určitě doraž, když to půjde. Jízda bude letos rozhodně kratší než na poslední akci - kluci to minule trochu nezvládli a trasa trvala přes hodinu, což je fakt dost. Plán zveřejníme někdy začátkem dubna, až uvidíme, jak vypadají silnice.
  11. No pro turnováky je to skoro povinnost. lukyssek: taky si toho velmi vážíme snad to vyjde i letos!
  12. Tak je to tu zase. Po roční pauze Vás chce naše partička EDT pozvat na Do akce zbývá necelý měsíc! Sejdeme se 7.května, od 9.00 v areálu Kulturáčku v Doubí u Turnova! Žádný zvláštní program nečekejte - ten si schováváme pro ADM, setkání v Doubí je jen malou akcičkou pro ty, kdo se nechtějí stresovat na nějaké velké akci. Většina z Vás už naše akce zná - spoustu lidí navštívilo předcházející čtyři turnovské srázky (v Turnově, na Vyskři a v Doubí), pár lidí se sešlo i na loňské oslavě narozeni členů OC. Předběžný program: 09.00 otevření brány 13.00 spanilá jízda Českým rájem odpoledne - fotbálek a soutěže soutěž o nejhezčí auto srazu - hlasují účastníci večer - grilování, popíjení Vstupné: 120 Kč (vůz a až pět osob v něm, v ceně místo pro stan a srazová samolepka, účast v soutěžích) REGISTRUJTE SE A ZÍSKEJTE V CENĚ I PORCI GULÁŠE A 2 PORCE PIVA NEBO NEALKA! REGISTRACE ZDE! Ceník akce a doplňkového prodeje (guláš / pivo / nealko) ZDE. Tady je mapka: Akci najdete i na FACEBOOKU! Tak se hlašte a ptejte!
  13. Anthoan: paráda, budeme se těšit! Stenly: drahý příteli, to nebude jedna pecka, tam bude pecek jak z melounu!
×
×
  • Vytvořit nový...