iviak Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 caves chalani.potrebujem pozhanat dojazdove koleso na O1 s roztecou 5x100 R15..existuje vobec?na slovensku som zatial nepochodil a ani nezistil ake ine zanacky pouzivaju roztec 5x100 a maju miesto plnohodnotnej rezervy len dojazdovku..skuste niekto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Ja zistujem cez lubossa z TKS, tiez ma to zaujima. A kedze ide o koleso, presuvam do sekcie podvozok. Nabuduce davaj pozor, kde zakladas temu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 5x100 najdeš např. u VW Golf IV, Seat Toledo II, Audi A3 aj podobné koncernové. Ale se sháněním to budeš mít těžké, já jsem se teď snažil sehnat dojezdovku pro jednoho pána na Seat Leon 5x112 a bez výsledku. Nakonec nezbylo nic jiného, než ho poslat přímo do Seatu, dojezdovku objednal tam a dodání cca 1 měsíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Len pre zaujimavost, kolko ho to stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) Tak to už jsem se bohužel nedozvěděl, ale jestli se s ním ještě uvidím, tak se ho zeptám. Náhodou jsem našel v telefonu jeho číslo, tak jsem mu cinknul. Takže SEAT si účtuje za dojezdovou rezervu nějakých 5000 Kč. Editováno: 17. Říjen 2008, autor: FRANK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrouďák Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 A je vůbec na OI dojezdovka povolená? Zimáky a rezervu mám 15´´, v létě jezdím na 16´´, ptal jsem se při STK, jaký mám mít rozměr rezervy, technik nevěděl, že snad by mel být rozměr shodný?!? Nevíte, co říká vyhláška? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrouďák Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Hmm, tak asi to byl hloupý dotaz, ale jen jsem se chtěl něco dozvědět, než to dlouze hledat. Myslel jsem, že fórum je od toho, tak se radši zas na pár let odmlčím a budu sledovat jiné Plodné diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Proč se hned rozčiluješ ??? Tak holt asi nikdo (včetně mně), kdo prozatím toto vlákno četl, přesnou odpověď nezná...Toto není zrovna téma, které by se tu řešilo dnes a denně a myslím si, že nikdo z členů tohoto fóra nemá patent na vševědomost...Ale třeba se najde někdo, kdo bude vědět a rád to sem napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 A je vůbec na OI dojezdovka povolená? Zimáky a rezervu mám 15´´, v létě jezdím na 16´´, ptal jsem se při STK, jaký mám mít rozměr rezervy, technik nevěděl, že snad by mel být rozměr shodný?!?Nevíte, co říká vyhláška? No pokial mas plnohodnotne koleso, tak rozmer by mal byt rovnaky, ale ked mas 15" a 16", tak preco nie, tam ide o obvod a ten je rovnaky. Dojazdovka je podla mna uplne Ok, ved ked mozu k autu namiesto nej dodavat len tek kompresorcek s gebuzinou na zalepenie defektu, tak preco nie dojazdovka? Keby sa mi na to policajt ozval, asi by som sa s nim dohadoval o svojej pravde (ale samozrejma vo vsetkej slusnosti ). A co hovori vyhlaska sa skus spytat mailom na hovorcu prezidia policajneho zboru CR. Kolegovci sa pytali par veci toho nasho slovenskeho a ten bez problemov odpovedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 a da sa niekde kupit niejaky set na defekty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 No videl som aj tu v bazare ponukat ten kompresor s "tekutinou" namiesto rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 ...Takže SEAT si účtuje za dojezdovou rezervu nějakých 5000 Kč. Uaaaaaaaaa!!! Oni za to chcu tolko ako za elektron? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.