nneill Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Zdravím, tenhle dotaz jsem už na tohle fórum připojil k jednomu dotazu k Symphony, ale i tak jsem se rozhodl, že založím nové téma. Mám Oct.1-rider, 2004 s rádiem Symphony s CD - zobrazení na panelu mezi budíky (palubní počítač a pak výstupy s rádia - číslo skladby CD, název songu, nebo RDS stanice a název songu). Dnes se mi stalo, že se mi na tomto displeii zasekla jedna z navolených stanic FM a název nějaké písničky (např. FM1 - Rihanna atd..). Jakákoliv změna stanice, změna písničky, přepnutí na CD, napojení iPodu nereaguje a pořád tam vidím tu seknutou Fm stanici a název skladby, která zrovna hrála - Rihanna. Nevíte prosím v čem může být problém? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 udělej restart.je to jen hloupá elektornika.Pc taky musíš někdy restartnout.Odpoj baterku na chvíli a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nneill Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Hoj Cosby, díky za rady - už podruhé jsi mi poradil (minule to bylo turbo). Pomohlo odpojení od baterky(až na podruhé), už to je asi okey. ths Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Take se mi to stalo. Vytahnul jsem radio a na chvili vytahnul zeleny konektorek z radia co jde na maxik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.