Publikováno Říjen 19, 200816 r Caute uz som sa dost o tejto teme dočítal. Jedni tvrdia ze sa to nedá zrealizovať a druhý zasa že ano. Teraz som to vyskúšal aj ja do naftovej O1 SDI dat benzínové budíky z 1,4 16V a zistil som to ze po zapojení klúča sa rozsietili skoro vsetký kontrolky správne okrem 2-3 myslím. jazdit som snou neskúšal ale ked by sa premenil papier otáckomeru myslím ze by to malo fungovať pretože km/h sú rovnaké aj u SDI a 1,4. Neviete mi poradiť či je to možné ich tam dať a ak nie aký rozdiel je medzi benzínovými budíkmi a naftoviím (ja si myslím že len v pinovaní) diky
Říjen 19, 200816 r pokud necháš polep otáček asi to nedotočíš do konce pokud předěláš tak už to myslím nesedí benzín vs diesel mají jinej soft a přehrání nemusí dopadnout dobře jinak v koncernu jdou přehazovat budíky (krom aud) v mojí octě jezdily budíky z R32, i s passatu 2.8 VR6
Říjen 19, 200816 r tak když chce někdo RS budíky v naftě, tak to pochopím, se to překalibruje a není problém. Jinak má cosby pravdu, budíků dost, tak proč s tím vymejšlet brikule.
Říjen 19, 200816 r Autor Je to len kvôli tomu ze tieto som dostal gratis za komplet interier co som zobral, a tak som vedel ci by sa to nedalo nejak skombinovat. som si myslel ze len prehodím piny a otáckomer(ten papierik) a ostatné je rovnaké, akurat neviem ci je na tých budíkoch zhavenie (kontrolka) inak sa mi zdajú rovnaké uplne a aj palubný PC fungoval. V com by to ukazovalo inak ako dieslové
Říjen 19, 200816 r Autor ale inak by tam nemal byť problém snimi. lebo ked sme ich nahodili akrat mi tam svietilo naviac ABS co ja nemam a kontrolka pripútania vodiča a nesvietilo zhavenie.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.