Prevry Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Nazdar všici. Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte nějakou zkušenost s alarmem KOPEL. Nebo aspoň napište co si o něm myslíte. Tady je jeden odkaz http://www.levnealarmy.com/autoalarm-kopel...odel-p-181.html . Díky za rady a názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 jsem chtěl do něj jít ale někdo mi to rozmluvil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prevry Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 jsem chtěl do něj jít ale někdo mi to rozmluvil :-( A důvod byl jaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 to už si bohužel nepamatuju, snad nespolehlivost.. ale nedám ruku do ohně, takže v podsttatě sorry za OT. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mils Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) Ahoj, tak tady ne těch stránkách se o alarmech KOPEL a MAGICAR zase tvrdí něco jiného. http://www.vltava2000.cz/alarmsystem/goods...gDepartmentID=2 Také dumám do jakého alarmu jít. No a také ještě nevím to nejhlavnější, jaká firma montuje alarmy spolehlivě a kvalitně v okolí Kladna. Editováno: 27. Říjen 2008, autor: mils Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 no nevim ale prodejce Ti vychválí všechno co chce prodat.. jinak si zkus najít recenze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mils Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Joo, to je jasný. Já jen co jsem našel při pátrání po alarmu na webu. Ty MAGICARy jsou dost oblíbený. Přemýšlím, že ho asi nechám namontovat. Jen bych potřeboval zjistit nějakou slušnou firmu v okolí. Četl jsem tu na foru, že si taky někteří naběhli na levnou "garážovou" firmu a auto jim bylo dosti spraseno . Jestli neseženu nic na Kladně nebo v jeho přímém okolí, tak si sjedu někam do Prahy tam by jich mělo být dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.