modranka Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Ahojte,prednedavnom mi menili v skodovke celnne sklo a po vymene mi stale puka praska v palubovke,neviete mi poradit co bx to mohlo robit a hlavne ako to praskanie odstranit?V skodovke to nevedia urobit a stale sa vyhovaraju ze je to v poriadku.Za kazdu dobru radu som vdacny.. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 je tu vyvesena tema o praskani. na to tza asi admini upozornia. tu je vsak kazda rada draha. jednak iba ty vies zistit kde to praska a co to praska. najjednoduchsie je zhodit pristrojovku a pekne si ju nahodit, aby nic nesponovalo a nikde nedrelo a hlavne aby sroby boli tam kde maju byt. popripade si mozes vsetok kov co vidis obalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 a nepuká to zhruba v místech ventilačního otvoru směřovaného na čelní sklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanreznicek Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Ahojte,prednedavnom mi menili v skodovke celnne sklo a po vymene mi stale puka praska v palubovke,neviete mi poradit co bx to mohlo robit a hlavne ako to praskanie odstranit?V skodovke to nevedia urobit a stale sa vyhovaraju ze je to v poriadku.Za kazdu dobru radu som vdacny..Dakujem Zdravím já mám stejný problém hledal jsem po celé palubce stříkal jsem silikon kde se jen dalo a světe div se přišel jsem na to v palubce to vůbec není je to právě to přední sklo když jedu po dírach tak to puká a když dlaní zevnitř zatlačím na sklo v horní části tak to přestane je už meněné a podle mě to zfušovali v servisu doporučuju to taky vyskoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.