Publikováno Říjen 23, 200816 r Ahoj všem, poradí mi prosím někdo jestli se dá samostatně koupit a vyměnit mřížka, která kryje reproduktor v zadních dveřích. Případně jestli s tím někdo máte zkušenosti. Koupil jsem auto a tam je právě v pravých zadních dveřích prokopnuta díra do té mřížky, asi od dětí. Děkuji předem za Vaší ochotu
Říjen 23, 200816 r Už se tady po tom někdo sháněl a myslím, že nesehnal. Samostatně se určitě sehnat nedá. Je to součást výplně dveří. Jedině snad na vrakovišti...
Říjen 23, 200816 r jj nedá se samostatně sehnat Jen celá výplň a za tu chtěli přes pět litrů ! a já mám navíc ještě introš v kůži takže to bude asi ještě dražší .
Říjen 24, 200816 r Autor A nezkoušeli jste to opravit nějak jinak, kvůli repráku se mi skutečně 5 tis.dát nechce, nedá se například někde koupi taková ta kovová mřížka, která se na reproduktorech ke krytí obvykle používá, o třeba v nějakém tuningovém obchodě, nebo tak, nemáte s tím někdo zkušenost. Děkuji
Říjen 24, 200816 r A co koupit nejakou levnou mrizku (podobnou barvou i tim sitovanim) treba nekde u Vietnamcu nebo v nejakem GM elektroniku .... a tu prokoplou cast vyriznout a vlepit stejne opracovany dil z koupene mrizky?
Říjen 24, 200816 r Autor A co koupit nejakou levnou mrizku (podobnou barvou i tim sitovanim) treba nekde u Vietnamcu nebo v nejakem GM elektroniku .... a tu prokoplou cast vyriznout a vlepit stejne opracovany dil z koupene mrizky? No ono tá původní je plastová a já právě uvažji o tom koupit ocelovou a nahradit jí v celém rozsahu, zatím jsem něco našel u Dexonu, ale pouze se 4 mm dírkami, což je hodně, ale možná by se pod to dala dát ta průzvučná tkanina...?
Říjen 24, 200816 r Autor i to je reseni No asi to tak udělám, akorát mě štve, že kvůli mřížky, kterou mohli vyrábět samostatně se s tím budu muset otravovat, no uvidíme
Říjen 24, 200816 r To se fakt těžko schání.Taky jsem chtěl protože ji mám okopanou od děti ale bez uspěchu
Březen 26, 201213 r Sehnal to nakonec někdo? Je zajímavé, že to takhle praská - mám prokoplé obě, ale rozhodně to není od dětí...žádné se v tom nevozily (resp. takové, které nedošáhly na zem...)..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.