Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem, poradí mi prosím někdo jestli se dá samostatně koupit a vyměnit mřížka, která kryje reproduktor v zadních dveřích. Případně jestli s tím někdo máte zkušenosti. Koupil jsem auto a tam je právě v pravých zadních dveřích prokopnuta díra do té mřížky, asi od dětí. Děkuji předem za Vaší ochotu :)

Samostatná mřížka se koupit nedá, pouze celá výplň dveří.

Už se tady po tom někdo sháněl a myslím, že nesehnal. Samostatně se určitě sehnat nedá. Je to součást výplně dveří.

Jedině snad na vrakovišti...

jj nedá se samostatně sehnat :angry: Jen celá výplň a za tu chtěli přes pět litrů ! a já mám navíc ještě introš v kůži takže to bude asi ještě dražší .

• Autor

A nezkoušeli jste to opravit nějak jinak, kvůli repráku se mi skutečně 5 tis.dát nechce, nedá se například někde koupi taková ta kovová mřížka, která se na reproduktorech ke krytí obvykle používá, o třeba v nějakém tuningovém obchodě, nebo tak, nemáte s tím někdo zkušenost. Děkuji :help:

A co koupit nejakou levnou mrizku (podobnou barvou i tim sitovanim) treba nekde u Vietnamcu nebo v nejakem GM elektroniku .... a tu prokoplou cast vyriznout a vlepit stejne opracovany dil z koupene mrizky?

• Autor
A co koupit nejakou levnou mrizku (podobnou barvou i tim sitovanim) treba nekde u Vietnamcu nebo v nejakem GM elektroniku .... a tu prokoplou cast vyriznout a vlepit stejne opracovany dil z koupene mrizky?

No ono tá původní je plastová a já právě uvažji o tom koupit ocelovou a nahradit jí v celém rozsahu, zatím jsem něco našel u Dexonu, ale pouze se 4 mm dírkami, což je hodně, ale možná by se pod to dala dát ta průzvučná tkanina...?

i to je reseni

• Autor
i to je reseni

No asi to tak udělám, akorát mě štve, že kvůli mřížky, kterou mohli vyrábět samostatně se s tím budu muset otravovat, no uvidíme :aggressive:

Tak se zkus poptat tady kluků z vrakáče jestli něco nemaj :palec2:

To se fakt těžko schání.Taky jsem chtěl protože ji mám okopanou od děti ale bez uspěchu :aggressive:

Zkuste písnout JendovyT4, ten vždycky sehnal všechno ;)

• 3 roky později...

Sehnal to nakonec někdo? Je zajímavé, že to takhle praská - mám prokoplé obě, ale rozhodně to není od dětí...žádné se v tom nevozily (resp. takové, které nedošáhly na zem...)..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.