burek Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 cauec,chci se zeptat,nevim jestli auto moc pozoruji nebo je neco spatne,ale kdyz davam z dvojky trojku - dela to jenom v tomto pripade,tak ty trojka tam jde na 2x prvni poloha je to ze si myslim ze tam je trojak pustim spojku a zacnou se ozyvat kola.obcas to tam musim zarazit na dve polohy,ale dela to obcas,nevim cim to je,jestli tahylka,nebo se ozyva prevodovka?nevite nekdo cim to muze byt?nebo jestli to je normalni?dela to obcas.diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Nejdřív bych zkusil seřídit lanovody, když máš 01 tak tam to jde jedna báseň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 (editace) jsem lama nikdy jsem to nedelal,.jak na to?? Editováno: 23. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Zařadíš neutrál Jak na převodovku na mechanizmus řazení jdou lanovody, tak jejich štelovací matice stáhnout dolů a otočit doleva ( aretace ) Na převodovce je mechanizmus řazení, tím jde pohybovat nahoru o jednu polohu ( 5ka ) a dolů o dvě polohy ( 1čka s 2jkou ) a zpátečka, na neutrál je poloha pro 3jku a 4řku. Z polohy neutrálu posuneš o jeden řád dolů ( 1čka a 2jka ) Z boku řadícího segmentu převodovky je malá páčka, tu otočíš o 90 stupňů a zasuneš, tím jsi zaaretoval řazení na převodovce Stáhneš manžetu řadící páky a na páce pod manžetou je dírka, do ní strčíš třeba šroubek a tref se do spodní díry která je jakoby na kastli. Tím zaaretuješ řadící páku No a matice u lanovodů otoč doprava, tím se lanovody sami seříděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 presne tak a nejaky navod na serizeni lanovodu na 6ti kvalt nemas nemame tam totiz tu packu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 tak to vubec nechapu.nikdy jsem to nedelal jen vim za kdyz radim tak se v motoru cosi hybe to je vse.takze dik ale asi sam si to nezvladnu udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Cus,podivej se nejdriv na stav oleje v prevodovce. Nez se zacnes stourat do lanovodu. Kamos to mel taky a stacilo dolit popr. vymenit olej v prevodovce a je po problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) no to me delali v servise pred necelym rokem toto.takze olej bude doplnen,nebo je mozne ze odnekud vytekl? Editováno: 27. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 tak jsem koupil novou spojku ATD s jednohmotou,tak snad to pomuze.huml to diagnostikoval na toto,takze pevne verim ze ma pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 vyreseno.byla to spojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 ale kdyz jsem ti to projizdel ,tak ti to furt lupalo, ja bych to videl na synchrony, co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 neumis radit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 A co když mám novou Valeo spojku bez setrvačníku a jde mi těžce řadit? a po vyměně spojky šel pedál krásně a i ten jde ted hůř mačkat. Měnil jsem i převodovy olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ahojte, boli tu popísané lanovody, mne sa nepáči moja prevodovka, teda radenie. Mám tam tiahla, čo sa dá robiť s tým? Iba namazať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Zdravim,toz taky mam problemy s 2 a 3-kou,ale neni to nic strasneho,kdyz jsem se zeptal ve skodovce jak mam vymenit olej v prevodovce nebo jestli mi to vymeni,tak mi rekli,ze se to u novych aut nedela!Nemeni se!Mam Octu 74kw,4x4 r.v. 2003.CO je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Do těch našich krámů patří prej toto: http://www.cc-autodily.cz/olej-prevodovy-1-0litr.html A rovnou si nech seřídit lanovody .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 chose: kolik mas najeto km? olej v prevodovce se ma menit po 150 tis. km, ale to se tady uz resilo vicekrate... patri tam olej, jak pise fire a vidim, ze asi vsichni tri pojedeme na vymenu oleje v prevodovce hele a lanovody umi nekdo seridit na severni morave?? jestli jo, at se mi ozve prosim do PM, budu vdecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 cauec,chci se zeptat,nevim jestli auto moc pozoruji nebo je neco spatne,ale kdyz davam z dvojky trojku - dela to jenom v tomto pripade,tak ty trojka tam jde na 2x prvni poloha je to ze si myslim ze tam je trojak pustim spojku a zacnou se ozyvat kola.obcas to tam musim zarazit na dve polohy,ale dela to obcas,nevim cim to je,jestli tahylka,nebo se ozyva prevodovka?nevite nekdo cim to muze byt?nebo jestli to je normalni?dela to obcas.diky moc tak u me tohle vyresil olej koupil jsem auto a presne to same me to delalo tak jsem vymenil celou napln a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 29. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 vymenena spojka za ATD jednohmotu a slape to jako hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.