haward07 Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Ahoj, jsem tady po prvé, tak nevím jak přesně to chodí! Mám O1 1,9 TDI 81kw rv. 2002. Mám v tom nainstalované vystřelovací klíče 3tlačítkové se sérií 1J0. Potřeboval bych k tomu komfortku, která s tím bude umět komunikovat (i na kufr)a když by uměla i tempomat, jedině dobře. Tak že pokud možno v plné palbě. Předem díky za radu a když poradíte na koho se obrátit, moc mi to pomůže!!! Haward07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 a ty jsi doted neměl DO ? máš všechny okna v elektrice ? tempomat nemá nic společného s komfortkou - do tvojí jde bezproblémů dodělat DO bude umět i kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haward07 Vloženo 25. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Okna v elektrice mám jen přední, koupil jsem to bez DO a zatím jsem si pořídil jen ty klíče s DO, kterě už mám nainstalované na komfortku jsem se ještě nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Píšeš docela nesmyslně.proč sháníš komfortku,když už tam máš klíče nainstalované?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haward07 Vloženo 25. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Klíče mám , ale otvírat musím růčo, ta komfortka co tam je tak neumí dálku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 umím ji udělat tak,aby dálku uměla a nic jsi nemusel měnit.Odkut jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haward07 Vloženo 25. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 jsem od Havlíčkova Brodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haward07 Vloženo 25. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 odkud jsi ty, pokud by to nebylo nějak extra daleko, klidně bych i dojel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 celý CZ přejedeš za 3,5 hodky tobě by měli stačit 2 hodiny a jsi u něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 tak nějak-kopřivnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.