bullseye999 Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 (editace) vyřešeno Editováno: 26. Říjen 2008, autor: bullseye999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Podobně se mi projevovala špatná podtlaková hadice u turba. Auto se rozjelo na 100km/h a víc ani ťuk. Kde co a která to přesně byla Ti ale neřeknu - dal jsem to opravit a tohle mi pak říkal servisák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullseye999 Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Podobně se mi projevovala špatná podtlaková hadice u turba. Auto se rozjelo na 100km/h a víc ani ťuk. Kde co a která to přesně byla Ti ale neřeknu - dal jsem to opravit a tohle mi pak říkal servisák Ale to asi nebude ono,protože mě ta fábka lítá 130 na půl plynu ,ale někdy sešlápnu plyn a jen pomaličku zrychluje bez ohledu na to,jestli mám sešlápnutej plnej nebo jen půlku plynu můžu si šlapat jak chci ,ale zrychluje pořád pomaličku ...no a někdy jak jsem psal cca po 5ti vteřinách vystřelí,jako by ten výkon kterej měla dát hned chtěla dohnat ... nevim jak to mám jinak popsat ...někdy po 3-5ti vteřinách někdy vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Co diagnostika, byl jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullseye999 Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Co diagnostika, byl jsi? Mnoo asi mi nic jiného než na ni zajít nezbyde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.