creck Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 ahoj, mam moznost koupit sedacky z golfa 4 a co jsem koukal tak konektor airbagu na prednich sedackach vypada uplne stejny ,ale chtel bych se zeptat jestli je tezke prehodit signalizaci zapnuti pasu, jelikoz ty sedacky z golfa ho nemaji a moje stare ano, dekuji za rady a pokud uz se to tu nekde resilo tak me omluvte ,ale dlouho jsem prohledaval ,ale nenasel , diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Ahoj, konektor bagu je stejnej. Signalizaci pasu jsem resil vymenou celeho zamku na pas - na sedackach z G4 je stejny jako na Octe. Jedna se o povoleni jednoho sroubu. Ze zamku kouka drat s konektorem co se zacvakne vedle konektoru k bagum. Sam jsem delal tu samou vymenu a jde to v poho...Zadnej zadrhel v tom neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 27. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.