kosta Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 mam stazene video z youtube v jejich formatu a potreboval bych nekoho kdo by mi z toho udelal v pc prehratelny video stahnul jsem si par dekoderu ale hlasi mi to chybu tak zkousim tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 To je zbytecne prevadet. V jakym je to formatu? *.mov? Na to mas tady prehravac: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/mu...vace/quicktime/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 a nebo to stahnout třeba tímto a rovnou to uložit jako .avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 zkusim ma to koncovku flv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 diky raca fungujeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 zkusim ma to koncovku flv existuje flvplayer - u mně na XP jede dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 diky raca fungujeto ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 používám save2pc a naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 toto take umi - a je to pro to presne delane - zvol si jaky format chces aTube_Catcher_Installer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.