urna_ Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 mel bych dotaz jde hlavice RS z fabie na octavii 1.6 74kw? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 ee Nepude. Má stejnej klacek jako TDi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Ani kdyby do ní udělal větší dírku nebo trochu ztenčil klacek ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) Klacek rozhodně ztenčit nepůjde, ale můžeš převrtat vnitřní průměr řadičky a pak ji zalepit na ten klacek chemoprenem - tak jsem to udělal já... Editováno: 3. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 30. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) jakze si to udelal? co mas za motor? a prevrtaval si hlavici z octavie nebo fabie? Editováno: 31. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) urna_: To je jedno jestli má fabii nebo octavii je to stejné. Motor má asi 1,6 ku co ty a ty mají tyhle jiné klacky. Jediná řadička co je na trhu a půjde ti bez úprav je tato přímo na 1,6ku stojí 980Kč a můžu sehnat. Jinak pak to udělat jako Spidi Editováno: 30. Říjen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 30. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) jj vim o teto ale spis by sem potreboval nakou stribrnou Editováno: 31. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Tak leda, z té fabie, Octavie 1 nebo 2 a vyvrtat a přilepit. Z chrom planžetou se na 1,6ku bohužel nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 jakze si to udelal? co mas za motor? a prevrtaval si hlavici z octavie nebo fabie? Motor mám 1.6 74 kW AKL a převrtával jsem hlavici z Octy RS (1.8T) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) hh kolik by si chtel za upravu aby me to tam slo? ) Editováno: 3. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.