Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim, prestala mi troubit oktavka 1.6 AEE rok 99, pojistka je ok, kdyz mam zapnuty zapalovani a zmacknu volant ,tak pod palubkou cvaka nejaky relatko... ale zvuk se nekona, mohl by mi nekdo poradit po cem mam jit ? popripade co muze byt spatne? vsechno ostatni funguje... dik za kazdou radu...

nikde sem tu takovy tema nenasel, tak me kdyz tak hned nekamenujte,dik :palec2:;)

konektor na klaksonu a klakson

je to pod levym nosníkem úplně u nárazníku

• Autor

takze pokud je pojistka ok a cvaka relatko tak by nemela bejt chyba jinde jak v konektoru nebo klaksonu samotnym? ok dik za info, zitra na to mrknu...

pojistka 40

může být i seklej svazek ale je to málo pravděpodobný stejně jako špatná kostra - to by ti nešlo víc věcí

Stejný problém tu už byl, chtělo by to ale nejdřív hledat. Nejjednoduší je změřit na konektoru u klaksonů jestli tam jde proud.

ten sami problem jsem mel a klaksony plne prachu ne bahna buh vi tak jsme je vytahly poklepaly a vysipaly plno bordelu a zase trouby :palec2:

• Autor

tak sem nic nemeril ani nezjistoval a naslepo koupil za tri kila ve skodovce klakson a troubi to jako za mlada :palec2: ten co sem z toho vytahl jen zdaleka pripominal klakson, takova zoxidovana, rezava a spinava vec... nedivim se ze prestal. takze VYRESENO a diky ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.