leo_pipes Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 zdravim, prestala mi troubit oktavka 1.6 AEE rok 99, pojistka je ok, kdyz mam zapnuty zapalovani a zmacknu volant ,tak pod palubkou cvaka nejaky relatko... ale zvuk se nekona, mohl by mi nekdo poradit po cem mam jit ? popripade co muze byt spatne? vsechno ostatni funguje... dik za kazdou radu... nikde sem tu takovy tema nenasel, tak me kdyz tak hned nekamenujte,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 konektor na klaksonu a klakson je to pod levym nosníkem úplně u nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 takze pokud je pojistka ok a cvaka relatko tak by nemela bejt chyba jinde jak v konektoru nebo klaksonu samotnym? ok dik za info, zitra na to mrknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 pojistka 40 může být i seklej svazek ale je to málo pravděpodobný stejně jako špatná kostra - to by ti nešlo víc věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Stejný problém tu už byl, chtělo by to ale nejdřív hledat. Nejjednoduší je změřit na konektoru u klaksonů jestli tam jde proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 ten sami problem jsem mel a klaksony plne prachu ne bahna buh vi tak jsme je vytahly poklepaly a vysipaly plno bordelu a zase trouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 tak sem nic nemeril ani nezjistoval a naslepo koupil za tri kila ve skodovce klakson a troubi to jako za mlada ten co sem z toho vytahl jen zdaleka pripominal klakson, takova zoxidovana, rezava a spinava vec... nedivim se ze prestal. takze VYRESENO a diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.