Jan155 Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Ahoj jsem tu nový a potřeboval bych radu mám O II 2005 4x4 jedna z prvních. A u dveří řidiče to chce na zavření mírně větší ránu jinak dveře odskočí - nedolehnou (jak malá rana na favoritu), otec to zkoušel reklamovat před lety, ale nevěděli a nechtělo se mu s tím drvat stejně říkal, že to za 4 roky prodá, jenže to prodal mě a tedka mě to strasne rozciluje. Nevíte v čem je chyba, jde to nějak seřídit, ale tím to asi nebude....na to by snad přišli Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 kdyz to zaviras s otevrenym okenkem tak to jde zavrit bez problemu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) ne i při otevřeným oknu to dělá to samí... tudiž to zavřít nejde.. to je dobře nebo špatně? Editováno: 31. Říjen 2008, autor: Jan155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 tim podle mě vyloučíš to se se ti to blbě zavírá kvuli tomu vzduchu co je unitř auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Jo to určitě, dělají to navíc jen dveře řidiče, všechny ostatní jsou jako švýcarské hodinky. Spíš si myslím třeba zámek nebo já nevím co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 měl jsem obdobný problém u O I. po třech letech provozu... nejdřív mi v servisu promazali pant u dveří ... to pomohlo asi na 14 dnů... tak se to pak řešilo výměnou... chtlěi to zaplatit, tak jsem napsal do škodovky a platil jsem jenom lakování.. cca 450 kč... dali novej pant a vše chodilo tak jak mělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Skus to podla mojho navodu. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=53943 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Návod dobrý, ale pomáhá to i když ty dveře jdou zavírat hůř než ostatní? Mě to dělají taky dveře u řidiče. Když bouchnu málo tak se nezacvaknou a odskočí. Svěšeně je nemám, nebo jsem si alespoň nevšiml. Ten návod je na srovnání svěšených dveří ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 ANO. Je to tim ze vodicove dvere sa otvaraju najviac. Vyskusaj. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Já se na ten návod kouknu děkuji za radu, ale ty dveře to dělají od doby, kdy vyjeli z fabriky. Auto bylo vyrobeno na zakázku, (žádnej showroom) otec do něj poprvé sedl a už to auto dělalo. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Zle nastavene dvere uz z Fabriky aj to sa stava. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Jo stává, ale přizavírat tam matku se mi zdá šílený a předpokládám, že by je v servisu zpravili při pokusu to reklamovat. Jezdím do známého velkého servisu, zatím tam zpravili všechno, posílají tam lidi z celýho Brna a okolí, když někde neví co s tím. TAk hledám závadu jinde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Vela ludi nevie ten trik s maticou. A servisy SKODA uz vobec nie. Vyskusaj a uvidis ze to POMOZE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Pánové, když jsem byl na prohlídce Škodovky viděl jsem jak na výstupní kontrole nových Fabiích dorovnával maník kladivem to oko na B sloupku do kterého zapadá západka zámku na dveřích řidiče. Když ti jdou těžko dovřít dveře, zkus povolit to oko a trochu ho vytáhnout ven z kastle, třeba to pomůže. Jinak by ti měly ty dveře lícovat s ostatnímy plechy okolo dveří, porovnej to. Kolega v práci měl podobný problém na Fabii a servis to řešil výměnou pantů na dveřích, prý byly ohnuté a volné v čepu. Skus otevřené dveře trochu nadzvednout, uvidíš je-li v pantech vůle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Jo stává, ale přizavírat tam matku se mi zdá šílený a předpokládám, že by je v servisu zpravili při pokusu to reklamovat. Jezdím do známého velkého servisu, zatím tam zpravili všechno, posílají tam lidi z celýho Brna a okolí, když někde neví co s tím. TAk hledám závadu jinde..... Podle mě to není nějaká hnusná metoda. Nic šíleného to není. Na montáži určitě taky něco dolaďují paličkou nebo přihnutím příslušného dílu. Tak se to prostě dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Tak už to mám spravený...... Normálně jsem to dal do servisu a řekl jim všechny ty patálie (předtím volal do Škodovky), normálně dveře seřídili v pantech a pak ještě zámky, a jde to uplně samo krásně a bez matičky..... Bylo to z fabriky blbě seřízený..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Jak keby som to nepisal ze zle nastavene dvere z fabriky. :smich: :smich: O par riadkou vyssie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.