Přejít na obsah

Odskakující dveře řidiče

Jan155

Doporučené příspěvky

Ahoj jsem tu nový a potřeboval bych radu mám O II 2005 4x4 jedna z prvních. A u dveří řidiče to chce na zavření mírně větší ránu jinak dveře odskočí - nedolehnou (jak malá rana na favoritu), otec to zkoušel reklamovat před lety, ale nevěděli a nechtělo se mu s tím drvat stejně říkal, že to za 4 roky prodá, jenže to prodal mě a tedka mě to strasne rozciluje. Nevíte v čem je chyba, jde to nějak seřídit, ale tím to asi nebude....na to by snad přišli

Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měl jsem obdobný problém u O I. po třech letech provozu... nejdřív mi v servisu promazali pant u dveří ... to pomohlo asi na 14 dnů... tak se to pak řešilo výměnou... chtlěi to zaplatit, tak jsem napsal do škodovky a platil jsem jenom lakování.. cca 450 kč... :) dali novej pant a vše chodilo tak jak mělo... ;)

Odkaz ke komentáři

Návod dobrý, ale pomáhá to i když ty dveře jdou zavírat hůř než ostatní?

Mě to dělají taky dveře u řidiče. Když bouchnu málo tak se nezacvaknou a odskočí.

Svěšeně je nemám, nebo jsem si alespoň nevšiml. Ten návod je na srovnání svěšených dveří ne?

Odkaz ke komentáři

Jo stává, ale přizavírat tam matku se mi zdá šílený a předpokládám, že by je v servisu zpravili při pokusu to reklamovat. Jezdím do známého velkého servisu, zatím tam zpravili všechno, posílají tam lidi z celýho Brna a okolí, když někde neví co s tím. TAk hledám závadu jinde.....

Odkaz ke komentáři

Pánové, když jsem byl na prohlídce Škodovky viděl jsem jak na výstupní kontrole nových Fabiích dorovnával maník kladivem to oko na B sloupku do kterého zapadá západka zámku na dveřích řidiče. Když ti jdou těžko dovřít dveře, zkus povolit to oko a trochu ho vytáhnout ven z kastle, třeba to pomůže. Jinak by ti měly ty dveře lícovat s ostatnímy plechy okolo dveří, porovnej to. Kolega v práci měl podobný problém na Fabii a servis to řešil výměnou pantů na dveřích, prý byly ohnuté a volné v čepu. Skus otevřené dveře trochu nadzvednout, uvidíš je-li v pantech vůle.

Odkaz ke komentáři

Jo stává, ale přizavírat tam matku se mi zdá šílený a předpokládám, že by je v servisu zpravili při pokusu to reklamovat. Jezdím do známého velkého servisu, zatím tam zpravili všechno, posílají tam lidi z celýho Brna a okolí, když někde neví co s tím. TAk hledám závadu jinde.....

Podle mě to není nějaká hnusná metoda. Nic šíleného to není.

Na montáži určitě taky něco dolaďují paličkou nebo přihnutím příslušného dílu. Tak se to prostě dělá.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Tak už to mám spravený......

Normálně jsem to dal do servisu a řekl jim všechny ty patálie (předtím volal do Škodovky),

normálně dveře seřídili v pantech a pak ještě zámky, a jde to uplně samo krásně a bez matičky.....

Bylo to z fabriky blbě seřízený.....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...