luckies Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Zdravim Vsechny... mam takovou prosbu. chci si zapustit zesik do dvojity podlahy a potreboval bych par rad a tipu jak na to. Pujde to do Octy sedana. Byl bych moc vdecnej za vsechny rady a treba i fotky z Vasich instalaci... Predem moc diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 ahoj ja mam dvojitou podlahu v Combi tam to je dobre reseny ze se da porodit original dvojite dno,ale na druhou stranu auta co jsem mel predtim jsem to mel resene podobne takze pokud jsi trochu zrucnej tak jde vse udelat ja v tom nevidim zadnej problem chce to nebat se a pustit se do neceho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckies Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 jj nebojim se toho...jen jsem chtel neco pro inspiraci...zitra to namerim a nakoupim veci a pristi vikend se do toho pustim tak pak neco vyfotim a dam sem fotky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) jj Editováno: 3. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckies Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Tak uz jsem to nevydrzel a dneska jsem se do toho pustil...nakonec jsem se rozmyslel a na dvojitou podlahu jsem se vykaslal kvuli chlazeni toho zesiku...zitra sem hodim fotky dneska uz nemam silu to ani vyfotit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckies Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) tak jak jsem slibil tady jsou nejaky fota.... Editováno: 4. Listopad 2008, autor: luckies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.