Taibor1 Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Zdravím, Je rodiel medzi kabelážami napr O1 2001 - 2003 lebo mam 799AH KJ a kabeláž som chcel zobrat z TDI pumpačá a nekasuju mi konektory. jak mam vediet teraz ze akej O1 mr???? mam zohnať kabeláž? V moje O1 je len centrálna jednotka a ta tiez nepasuje (jej konektory) do KJ. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 2001 bude pravděpodobn ještě 2,5generace komfortu a 2003 bude urřitě 3.generace komfortu pokud obě měli 4 x el. okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Ktoru cast kabelaze myslis? Nepredpokladam, ze motorovu... Ak myslis komfort, tak tam zalezi od toho, aka verzia komfortu (a aka vybava vozidla) to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 no ja mam klasic 2003(tam je len centrána jednotka) ale davam komfotrku 799AH na 4x stahovanie ale co som teraz bol pozret jednu kabelaz z octavie pumpadiesel tak mi nepasovali konektory KJ ( tak teraz neviem aku kabeláz mam zhanat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Ta Tvoja ma teda len svihadla (klucky na vsetky okna)? Ak ano, zhanaj kabelaz z vybavy aku chces dorobit, cize 4xel okna komfort 2.5G, ak zozenies 3G, tak pripadne prepinujes. Konektory mozno budes musiet vymenit (2.5 a 3G maju rozdielne a prepinovava sa, nie su zamenne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 To som potreboval vedet presne ci tam je rozdiel medzi tými konektormi. Ja som si myslel ze su rovnake ale vcera som sa presvedcil že nie , kde by som zohnal cisto konektory? lebo v škodovke pitaju nehorazne ceny (za konektor na spetné el. pýtali 400 sk bez pinov s pinmi skoro 700 sk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 proč degraduješ auto 3generace zpět na 2,5 geberaci ? udělej to jak to má být at to funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 kedze 3Gen KJ - predavaju u nas za 4000,-sk a na nu nemám a mam tu zadara z 2,5 gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 a máš k tomu i dveřní jednotky 2(2,5) generace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 dverné jednotky som kupil spolu s interierom z m.r. 2004 takze tie by mali pasovat. ale mam tu jedny este z 99 aj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 chlape, co řešíš, jestli máš dveřní jednotky z MR04, sežeň si komfortku 799B a i kabeláž z MR2002 a vejš,pak seš v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 dveřní jednotky co máš ti s 799AH nebudou fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 To Fakt???? sakra no neva. teraz som volal s jedným a asi ma KJ 799B tak ju hned berem a nic nemusím riešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 hlavně aby nebyla z passatu nebo superba nebo GIV combi - nešel by ti kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 tým kufrom myslís odskok kufra? alebo normálne centrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 centrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 pozeral som dnes tu riadiacu jednotku na vodicovej strane na stahovanie okien a posledný index je C. Ale určite viem ze auto z kt som to bral bolo m.r. 2004. Je to tretia generacia tak ked toma C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 nevíš celé číslo ? index C mi není povědomý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 že tys opsal označení zámku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 1J4 959 857C, BK7,, este je tam dáke číslo 8073, a 037550 21. TOTO su vsetký čisla čo tam boli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 hmm tak to je ovládací panel potřebuješ vědět značení dveřní jednotky = jednotka co je na motorku stahování oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Tak to mam smolu, lebo tie mam z 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) Otázka od veci: akej gen sú budíky s indexom "1U1 919 034 G " a ci budíky z pumpadieslu pasuju na SDI - nechcem zakladat novú temu:) ale hl. potrebujem vedet ten inex akej su generacie diky Editováno: 2. Listopad 2008, autor: Taibor1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Este k tym dverovym jednotkam a komfortke 799B Ti poviem asi tolko, ze napr. JendaT4 mi prednedavnom posielal komplet za velmi dobru cenu a aj s postovnym to nebolo tolko ako pises za samotnu komfortku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Sak som zistil ze ten co mi to chcel spredat ma dobre chcel osklbat. zohnal som ju za tisícku. lenze mi nepasuju mozgy stahovaciek zasa takze tak a neviete mi povedat akej generácie sú tie budíky co som napísal vyššie. Potrebujem to vediet ci ich mám zobrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.