Doktorone Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Tak a konečně živé fotky supu 3 a dle mě povedenej, jen škoda těch motoru.http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-superb-do-posledniho-sroubku-112-foto-2-videa-data/?3 Editováno: 18. Únor 2015, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Jak koukám na kufr tak zase bude hnít u lampiček :-D Jinak to je krasavec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Je parádní, ale nejvíc se mi líbí jak byl na tom představení krásně sníženej, tak kdyby byl i ve skutečnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Jo jo snížené je pěkně, a za příplatek je prvně v historii adaptabilni podvozek, takže to snížení nevidím jako nereálné, maj to asi zrovna na sport. http://www.g.cz/10-trumfovych-es-nove-generace-skody-superb Editováno: 18. Únor 2015, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Pokud je to "adaptivní" podvozek používaný v passatu, mírnil bych vášně. Rozdíl v nastavení u něj v podstatě nerozeznáš, natož snížení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Fakt jo, no to snad ne, když už to dělám tak pořádně, ideálně jako u audi, tam je to znatelné dost. A jsem zvedavej kolik bude příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Taky si říkám že to na sport takto neklesne k zemi, museli dat na představení jiné pružiny nebo to pěkně zatížit. Na co jsem já teda ještě zvědavej tak na kola, s jakýmy novými přijdou. Ty na kterých ho představovali jsou mooc pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 A je to tady, už se tu objevila i sekce pro Superby 3. Generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Taky jsem koukal, Zatim nula témat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Mám takové tušení, že SUPa II asi přeskočím. Sice nebude šestihrnek, ale dvoulitr pojede taky slušně a potenciál pro čipery ten motor mít bude určitě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Tak to už se těším až nám na srazy bude jezdit i trojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Na poslednim sraze jsme polemizovali jak vselijak se da vyjadrit zkratka HTP Pro pobaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Třeba co jsem někde zaslechl a rozesmálo mě nejvíc je HUSTEJ TOVARNI PRŮSER. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 tak to mě nejvíc pobavilo Hijá Ty Potvoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Superb Combi v USA: http://www.autoforum.cz/zajimavosti/jedina-skoda-superb-v-usa-primela-americany-myslet-si-ze-je-neco-jako-bmw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maybe25 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Honim tri piesty je top Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Zdar, jak se tu máte? Bodlo by něco k pití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 cau járo, Já si dávám tulena s colou:-) nb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Ty jo Jára, jak se vede chlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Já su u piva, ale hodně teď u nás valí medovej Jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Zachutnal na sraze cooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 To teda a jak, teď povinně každej flašku sebů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Doktorone: u mě dobrý, práci už mám a užívám si to. Je to něco nového tak mě to nabíjí energií Na sraz beru taky flašu, to je povinnost. Dá se říct, že mi rum zachutnal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 No hezky, a kde teď působíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 To Ace Ventura: Járo, po tak dlouhé době z Tebe čiší spokojenost, moc Ti to přeji! Asi budu muset mít nějaký menší požadavek na Tebe, aby jsem Tě viděl na živo a mohli jsme pokecat co a jak v nové práci, ale je vidět, že jsi spokojený a to je mooc dobře! Měj se fajn a pozdravuj drahou polovičku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.