Publikováno Listopad 1, 200816 r Koupil jsem Superba 2.8 a po ujetí cca 90km se mi rozsvítila kontrolka elektroniky motoru - zajel jsem do autorizovaného servisu Škoda, kde mi zjistili, že je závada na katalyzátoru - oprava 30tis. Zajel jsem tedy do bazaru, kde jsem auto koupil a tam dávali ruce pryč, že se na takovéto závady jimi poskytnutá záruka nevztahuje. Že se jedna o opotřebení (najeto 95tis km, r.v. 12/2004). No co naplat - hádal jsem se s nimi, ale melou si svoje... Nicmeně naměřili hodnoty výfukových plynů a že to pošlou do Škodovky v rámci kulance do 100tis km. Nyní čekám, jak se vyjádří Škoda auto. Pokud Škodovka řekne, že opravu neuhradí, jaké mám ze zákona nároky ? Po vymazání závady znovu cca po 150 km naskočí. Nemusím snad vyjádřit velkou pravděpodobnost objevení závady již před prodejem... Nicméně v době prodeje závada nebyla... Bazar je součástí autorizovaného prodejce a servis Škoda Auto.
Listopad 1, 200816 r obecně je odpovědnost za skryté vady, případně když se prokáže, že to zamlčeli, ale otázka je co jsi jim podepsal ve smlouvě
Listopad 1, 200816 r Autor obecně je odpovědnost za skryté vady, případně když se prokáže, že to zamlčeli, ale otázka je co jsi jim podepsal ve smlouvě v technickym popisu vozidla žádná závada nebyla...
Listopad 1, 200816 r Autor obecně je odpovědnost za skryté vady, případně když se prokáže, že to zamlčeli, ale otázka je co jsi jim podepsal ve smlouvě taky otázka, jak jim prokázat že o tom věděli a zamlčeli to...
Listopad 2, 200816 r Co? Nemusíš jim dokazovat, že o tom nevěděli. Musíš dokázat, že se jednalo o skrytou závadu. Což by neměl být zas takový problém. Akorát, když se k tomu postavili hnedle takhle je otázka jestli se k tomu někdy postaví čelem. Soudit se je naprd. Akorát si myslím, že je to už v prdeli. Protože jsi to už opravil. Upraveno Listopad 2, 200816 r od zabiak
Listopad 2, 200816 r Autor Co? Nemusíš jim dokazovat, že o tom nevěděli. Musíš dokázat, že se jednalo o skrytou závadu. Což by neměl být zas takový problém. Akorát, když se k tomu postavili hnedle takhle je otázka jestli se k tomu někdy postaví čelem. Soudit se je naprd. Akorát si myslím, že je to už v prdeli. Protože jsi to už opravil. Opraveny to jeste neni - bazar to řeší se Škodovkou, takže se zatím čeká na jejich vyjádření... Auto jezdi ok - pry by se to projevilo na emisich...
Listopad 4, 200816 r Autor Opraveny to jeste neni - bazar to řeší se Škodovkou, takže se zatím čeká na jejich vyjádření... Auto jezdi ok - pry by se to projevilo na emisich... Dnes vyřešeno - ŠKODA AUTO přidá 50% a část ješte bazar - zbytek jde za mnou... Ale lepší než drátem do oka
Listopad 21, 200816 r Autor Co by člověk něčekal - katik vymenen a druhy den se opet rozsvítila kontrolka - na Vagu pise ta sama zavada. Co ted ? Servis mi rekl, ze je v pr... druhej katik a ze to bude stat dalsich 35tis Ted jen jak jim dokazat, ze vymenili ten spravny katik nebo nevim co s tim... Mi pripada ze si ze me delaj normalne dobrej den... Clovek si koupi novy auto a abych do nej musel narvat hned 70tis to se mi teda vubec nelibi... Poradite nekdo. Pripominky "vrat auto" nepiste - piste JAK !!! Dle pravniku to neni tak jednoduche, jedna se o ojete auto...
Listopad 21, 200816 r Tak to je snad normálně na reklamaci té opravy, ne? (Jinak nové auto nemáš ani omylem, vždyť to bude za 14 dní čtyřleté)
Listopad 22, 200816 r Autor Tak to je snad normálně na reklamaci té opravy, ne?(Jinak nové auto nemáš ani omylem, vždyť to bude za 14 dní čtyřleté) No hadal jsem se s nima jak pes, ale oni si pořád tvrdí svoje - že ten katík co ho vyměnili byl špatnej a náhodou se zrovna podelal i ten druhej... Asi to budu muset rozmáznout trochu víc, aby s tim neco udelali - Škoda auto, právníci, media ... ???
Listopad 22, 200816 r Náhodou, podělal, přece životnost katu není 14 dní a opravu dělali oni, takže měli odstranit i vše kolem co by ho mohlo zničit, takže je to na jejich triko, bez debat. Kdysi mi prasklo po týdnu sklo co mi ve škodovce nalepili, dvě hodiny chodil chlápek s lupou a hledal tečku od kamene, než uznal, že to asi nelepili blbě - prasklo když jsem sjížděl přes menší terénní nerovnost a auto se nejspíš lehce zkřížilo.
Listopad 22, 200816 r Autor V pondělí pořeším s právníkem - jejich jednání se mi važně nelíbí, na to že to je autoriz. servis... Jen pro dobrou reklamu - jedná se o autosalon Klokočka na Barandově...
Listopad 22, 200816 r Ale, kdo by to do nich řekl, ve středu jsme jel kolem a říkal si, jak se jim daří...
Listopad 27, 200816 r Autor Situace se změnila - opravdu vymenili ten druhej katik než co měli vyměnit ! Autorizovaný servis. Jeste meli takovou drzost to vsechno zapirat a zprvu chtit po mě dalsich 35 tis za druhej katalyzátor. Ted, kdyz jsem jim oznamil ze uz vim a mam potvrzeno jiným servisem že skutečně vyměnili druhou stranu než měli, tak přesto pořád zapírají, že o tom nic neví... No fakt mazec. Klokočka jede...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.