danone Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Zdravim. Ukazovatel teploty na budikoch mi beha hore dole. Prv som myslel ze to bude cidlo teploty, ale ked sme to s kamosom pichli na vag dali sme skusat akcne cleny v budikoch tak to kontrolovalo jednotlive ukazatele a vypisalo to ze ukazatel teploty momentalne nieje mozne skontrolovat. Neviem ci sa to da opravit, a co je vlastne pokazene. Treba vymenit komplet budiky??? Ak by som ich menil tak by som tam uz radsej kupil z ORS s maxidotom uz som sa docital ze mi to nebude ukazovat otvorene dvere kedze nemam 3gen. Ale pal pc. mi bude fungovat normalne na maxidote??? Co vsetko je potrebne na vymenu tychto budikov??? Najde sa niekto sikovny v BA co by to zmakol??? OI 2001 elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 já byt tebou tak vyměním čidlo teploty jako 50 před tebou co to tu řešily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Ja som si myslel ze je problem v cidle ale po tom vagu som myslel ze to bude v budikoch, tak som volal do mototechny nech zrusia objednavku. Ma tam zajtra asi zabiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 je sice divný že nešlo vyzkoušet budík na teplotu, ale ještě jsem se s tím nesetkal že by odešel jen budík na teplotu ani tady na fóru se to myslím nikomu nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 no mě zase dnes jak jsem jel domu z práce ukazatel spadl a jak sjem zastavil tak se zase obudil a je tak jak má být a sem tam jak se zahřívá motor vyjede do pulky, spadne a pak vyjede na provozní teplotu to bude asi čidlo že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 jj, čidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 a to v nádobce s chladící kapalinou v te plastové nebo je tam ještě nějaké jiné??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 je z boku a bloku nad převodovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 takže žádná hruza se tam dostat jo?? a cenově kolik?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 myslím 600,- když jsi šikovnej tak ti vyteče tak 1dcl vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.