machmo Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Zdar hoši, chci o víkendu překopat octuli do face kabátu a někdo tu psal, že jsou potřeba rozpínací matky (7ks.) na přední výztuhu. Nevíte někdo co je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Já jsem při přestavbě nechal výztuhy původní jen jsem ty parohy flexou uřezal a je to v pohodě.A dělal jsem 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 JJ jinak ty rozpinaci matky do face vyzthy potrebujes,take jsem je kupoval, celkem jsem byl prekvapeny ze staly dohromady asi 100 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 jo jo potřebuješ je ale já jsem je vyndal ze starý výztuhy a nandal jsem je na novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machmo Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Výztuhu face už mám, tak řezat nic nemusím a po matkách se poohlídnu. Kluci dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 ty matky fakt sundej z té staré výztuhy a máš to.Jinak hodně štěstí mě to docela šlo jak po másle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machmo Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Jasně, v sobotu na to vlítnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.