karlos3 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 To je divný, na to se schválně zeptám.....Já to mám totiž objednané u AutoExner a tam jsem byl "doporučen" od známého z letiště který tam šéfuje veškeré osobní dopravě a díky kterému tam na VW všichni, včetně mě mají slevu 22%...on má mega-kontakty přímo ve VW a on sám má taktéž objednané 5.místné CC a ten ho má slíbené dokonce max.do vánoc, tak mu schválně odpol.zavolám co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.oct Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Dej vědět ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Mluvil jsem s nim a on o ničem nevěděl..řikal ale že se poptá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.oct Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak VW už stáhl nabídku 5ti místného z konfigurátoru, takže na tom něco bude... nejspíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.