misom Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) Tak toto si pozrite, ja som chvilu nechapal, sice nechapem doteraz http://www.ceknito.cz/video/235565 aj ostatne jeho videa stoja za to Editováno: 6. Listopad 2008, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Je hustéééj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 To je kokot a jak se držel toho okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 To je kokot a jak se držel toho okna presne ako opica aj to IQ bude podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 misom: neurazej opicky jj, lidi jsou ruzni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 mas pravdu lidi jsou ruzni, ale tohoto by som tam asi nezaradil on je skor traged rapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Ty voe Respekt Laco skouknul jsem všechny videa bombice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 No svet ma v pici spis jeho .... ztrata casu na tohle koukat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 to je strasny.jak se tam drzel u toho okna a pak sebou pleskl na druhou stranu.ja se po.... strasnej narez.sem se tomu vysmal jak svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 no myslim ze mi stacilo jen jedno jeho video takej koktal vsadim se ze to ma nekde na papirku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 ták to je moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 To musí být parodie. Nevěřím, že něco takového by někdo mohl myslet vážně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) No tak už jsem viděl hada kulhat, koně blejt, gumový elektrody, cikánskej vůz převrácenej ve škarpě, ale tohle...tohle opravdu předčilo všechno .....jak může bejt někdo tak blbej...no asi může.... Editováno: 11. Listopad 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tak to jsem ještě neviděl Laco je Bůh Ale i ostatní videa jsou fatální, hlavně to s breakovým finishem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 No tak už jsem viděl hada kulhat, koně blejt, gumový elektrody, cikánskej vůz převrácenej ve škarpě, ale tohle...tohle opravdu předčilo všechno .....jak může bejt někdo tak blbej...no asi může.... A orat včely, ty jsi taky viděl... Co se týče toho týpka, tak ten má asi IQ zmrzlá makrela normální člověk toto nenatočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.