Přejít na obsah

FI rozbité DO centrálu a záslepky ve dveřích


Vlastič

Doporučené příspěvky

Čaute, možná už se to tu řešilo, ale nemám teď čas to tu prolézat, tak kdybyste někdo věděl, co s tím, budu víc než rád: nedávno jsem koupil velmi pěknou fábku, rok 05 se škodováckým DO na centrál (ovšem jen přívěšek, tan černý, se zelenými tlačítky) a auto má záslepky zámků. Chystal jsem se dát zámek do dveří řidiče, jenže smůla byla rychlejší - 14 dní po koupi auta. Bylo mi poraděno provrtat záslepku a tam šroubovákem otočit táhlem, jenže to se nedaří, přijde mi, jako by tam nic nebylo, nebo to je nějak zakrytovaný. Ovladač dálky bliká, ale neodemkne, druhej je nefunkční, baterka ok. Nevíte někdo, co s tím? Bývalý servismen od Škody (měl čas jen po telefonu) řekl, že to vypadá na rozflákání okna. Což se mi nechce věřit, tím míň udělat. Tak HELP, moc prosím, jestli někdo něco podobného neřešil. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už se povedlo. Bylo to nějak zakrytovaný, přijel šikovnej technik ze škodovky a po chvilce pátrání provrtal i kryt mechanismu zámku, který tam byl a tím se dostal na táhlo a pak už se to otevřelo. Takže teď už jen pořešit zámek. Myslím, že těm, kdo uvažují o záslepce dveří řidiče, můžu doporučit, ať se na to vykašlou. Odvrtat to nebyl problém ani pro mě, materiál toho špuntu je asi hliník, tloušťka tam, kde se vrtá asi 2 mm, takže žádný problém překonat. V případě zloděje vylomit určitě taky žádný problém. A nebo si sakra dobře předem vymyslet nouzové řešení pro případ, kdy vám dálka odejde. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...