Přejít na obsah

Felicia 1,3 Mpi-lpg střílí do motoru

kroks

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám Feldu rok 99 1,3 Mpi s Lpg a jezdím s ní výhradně po městě tak kolem 150 km denně. Jedná se mi o to, že to během těch 150 km, takže zhruba každý den jedenkrát střelí, ale nikoliv do sání (filtru), ale přímo do motoru, a někdy to vystřelí i víčko, kterým se nalévá olej do motoru. V servisu na lpg mi řekli. ať si nechám seštelovat za studena ventily, ale po seřízení ventilů to střílí dál, nechal jsem (už to bylo nutné, protože občas padaly otáčky nebo to zdechlo)vyměnit membrány+filtry+seřízení motoru+výměna svíček,ale střílí to dál. Navíc po výměně těch svíček to hůře startuje na benzín. Svíčky jsou prý nějaké japonské Denza nebo tak nějak.Pán v servisu mi doporučil, že kdyby to střílelo dál, tak mám vyměnit zapalovací lištu,ale nejsem si moc jistý,jestli by to pomohlo. Lišta je celkem dost drahá a navíc auto při jízdě neškube,spotřeba je taky v pohodě. Ale střílí to dál.Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Hlavně proč to střílí a hlavně proč do motoru?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
Tento problém jsem už jednou řešil,vyráželo mi to víčko od oleje byla to netěsnost pístních kroužků, po jejich výměně vše OK.

Měl jsem stejný problém a nebudete tomu věřit ale vlhkost v kontaktech.Prostříknutí védéčkem všechny kontakty a byl pokoj.Nevím jak je to možné dělalo to i v létě.Tenkrát mi někdo poradil,udělal jsem to mám pokoj.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, dlouho jsem tu nebyl. Mám lpg Lovtec - takže je to prý český výrobce. No a po té výměně membrán atd., kdy mi to pořád střílelo do motoru, tak asi po 2 dnech po té opravě, se mi auto nechtělo z benzínu normálně přepnout na LPG, po přepnutí byla prodleva asi tak 4 sekundy, až pak se to přeplo na LPG. Byl jsem s tím v servisu, rozebrali mi ventil na směšovači, prostříkali WD olejem a od té doby auto jezdí super, nestřílí vůbec a dokonce i na benzín to startuje normálně, což si vůbec neumím vysvětlit, ale už je to v pořádku. Všem díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...