vencas Vloženo 10. Listopad 2008 Vloženo 10. Listopad 2008 mám dotaz: co se stane, když se utrhne (ulomí) brzdová trubička -např. k zadnímu kolu? Bude přední okruh stále bez problémů fungovat, nebo bude odtékat brzdová kapalina tím prasknutím tak dlouho, až nikde žádná nebude a tak auto přestane úplně brzdit? Nebo jsou oba okruhy zcela nezávislé? PS: když někomu ve filmu přepilujou brzdovou hadičku, většinou už z kopce v serpentinách nazabrzdí :-)....... Citovat
pointfrost Vloženo 10. Listopad 2008 Vloženo 10. Listopad 2008 no mě kdysi na golfu přetal fungovat jeden okruh a při bržděni jsem zaprve nic neubrzdil a zadruhe jsem šel okamžitě do hodin. kapalina myslim vyteče a při každym stlačeni bude trýskat jak divá ,ne?! Citovat
luke.bean Vloženo 10. Listopad 2008 Vloženo 10. Listopad 2008 hlavně v první řadě okruh není na přední a na zadní kola,ale je zapojenej jakoby do X když už se něco takovýho nedej bože stane,že praskne hadička apod,tak je to tak akorát na naouzový zastavení. pedál změkne,bude brát až skoro u podlahy a jelikož budou brzdit dvě kola křížem,tak to bude velice nehezký kapalina se nevyšlape z neporušeného okruhu,protože nádoba je rozdělená.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.