Červen 22, 201213 r nevim vsichni maji prepinac na stredovem panelu. Me se to nelibi, protoze to kazdy hned vidi. V obou autech mame prepinac na levo u zapinani svetel. Ani sam ho skoro pres volant nevidim (musim se malinko nahnout). asi se mnou souhlasit nebudete ale ja jinde bych prepinac nechtel. teda mozna jeste vic ukrytej v popelniku nebo nejake prihradce se dvirkama.
Červen 22, 201213 r Já se za LPG nestydím, takže ať to klidně vidí. A já ho také chci vidět, sledovat množství paliva atd., ale také jsem přemýšlel nad tím, že bych ho dal k tomu ovladiči světel, ale fakt tam není na něj vidět a člověk se musí trochu ohnout. Ale při montáži to každá firma dává jinm a já jsem si mohl říci kam to chcí.
Červenec 2, 201213 r U mně ho taky chtěli namontovat u přepinače světel. Ale s tim jsem nesouhlasil, pravě proto, že na něj neni vidět. Rád mám o věcech přehled. Tak i přes horší instalaci jsem je ukecal a mám ho vedle klimatroniku :-) Upraveno Červenec 2, 201213 r od Vladimír Kalandra
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.