Luke288 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Luke: a vo tom to je viď .. kolik TDIčkářu si taky libuje nad vysokým krouťákem, který dává právě větší pocit ze zrychlení, přitom ta 1.9 jede stejně jako 1.6 MPI. víceméně. ale řekl bych, že TDI pojede o malinko líp než sériový MPI, každopádně 1.6 FSI mě vyseká jak nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 tak jsem nabral do plný... tak uvidíme... a vypadá to na dlohodobější test Carrery 100 ... teď je jenom o kačku dražší jak N98 na LukOilu, ale je tam nějaké sbírání bodů na Hi-Tec věci... ale ještě jsem na ně nekoukal, tak nevím, jestli za to vůbec stojí... hehe jiank cena Kč 26,90 za litr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 víceméně. ale řekl bych, že TDI pojede o malinko líp než sériový MPI, každopádně 1.6 FSI mě vyseká jak nic... Jj muzu potvrdit rozdil mezi TDI a FSI, FSI jede lepe, ale ze by te zadupalo do zeme si Luke nemyslim, zas takovej brutalni rozdil to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 je možný, že s tim FSIčkem jel na 15kách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 víceméně. ale řekl bych, že TDI pojede o malinko líp než sériový MPI Možná jo.. já řídil 1.9 TDI jen ve čtyřkolce a to nám i s jeho majitelem připadalo, že jede zas o malinko hůř, ale to bude zas tou váhou. Víceméně to potvrzují i hodnoty od výrobce. Mě by ale zas zajímalo srovnání 1.6 MPI po chipu se sériovou 1.6 FSI, protože když jsem srovnával grafy, tak byly hodně podobný.. FSI má sice o 3 kW větší špičku, ale MPI na tom bylo o něco líp v jiným rozmezí otáček. Teď mi nejde web Škodovky, abych sem mohl hodit ty grafy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 je možný, že s tim FSIčkem jel na 15kách Jaks to myslel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Možná jo.. já řídil 1.9 TDI jen ve čtyřkolce a to nám i s jeho majitelem připadalo, že jede zas o malinko hůř, ale to bude zas tou váhou. Víceméně to potvrzují i hodnoty od výrobce.Mě by ale zas zajímalo srovnání 1.6 MPI po chipu se sériovou 1.6 FSI, protože když jsem srovnával grafy, tak byly hodně podobný.. FSI má sice o 3 kW větší špičku, ale MPI na tom bylo o něco líp v jiným rozmezí otáček. Teď mi nejde web Škodovky, abych sem mohl hodit ty grafy. Grafy jsou fajn, ale v realu ta krivka je vzdy prece jen jina a nejlepsi by bylo asi nejake porovnani v realu na stejnych kolech, s prazdnym kufrem atp... btw: jeste vychazi ten Skoda Revue casopis? Me uz dlouho neprisel a na webu zadne info nemaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Jaks to myslel? tak, že mě 18ky ještě víc umrtví a jemu by 15ky naopak víc pomohly ve zrychlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Grafy jsou fajn, ale v realu ta krivka je vzdy prece jen jina a nejlepsi by bylo asi nejake porovnani v realu na stejnych kolech, s prazdnym kufrem atp...btw: jeste vychazi ten Skoda Revue casopis? Me uz dlouho neprisel a na webu zadne info nemaj... Jasně, real situaci ovlivňuje řada okolností, ale graf toho vypoví dost. Člověče s tím časákem nevím, protože jsem ho měl předplacenej jen rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Luke: jo tak to jo, mensi kola trochu zlepsi podelnou akceleraci, takze na rovinkach by ti treba ujizdel, ale v zatackach kdybys jel na krev tak bys FSI zas dojizdel, diky lepsi stabilite... Viktor: no ja prave taky ho mel jen na rok predplacenej a najednou jakoby se po nem zem slehla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 tak pár km s Carrerou 100... a jede to jak sviňa!!! super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 aspon o 30koní víc ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Vorlajz zas to neprehanej, aby nakonec i Luke nenatankoval plnou té Carrera 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Pán si to plete s Porsche ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 30? nn... minimálně 50 !!! teď vážně! zdá se to být fak krapet jiný... no ale FSI, žejo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 tak druhá nádrž za sebou Verva 100.... spotřeba vyšší, dynamika stejná, možná krapet lepší zvuk... a cena o kačku vyšší jak N98! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admiral Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 (editace) víceméně. ale řekl bych, že TDI pojede o malinko líp než sériový MPI, každopádně 1.6 FSI mě vyseká jak nic... Ja som tu uz niekde pisal, ze v nasom teste OII 1.6 MPi porazila Golf V 1.9TDi, do 100km/h len velmi tesne, nad 100km/h mala navrch uz viac, cize hlavne na dialnici. A auta sme aj prehodili, aby niekto nenamietal, ze vodic Golfu bol drevo. Editováno: 27. Listopad 2008, autor: admiral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 tak druhá nádrž za sebou Verva 100.... spotřeba vyšší, dynamika stejná, možná krapet lepší zvuk... a cena o kačku vyšší jak N98! Po tom kolik jsem najel na besídku a měl možnost srovnat kila od OMW, BENZINY a SHELLU, tak u mě jednoznačně vyhrálo kilo od Shellu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 kilo do Shellu je VPR ne? ... teď budu jezdit na Carreru... uvidíme jak se to bude chovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Kašli na to, jsou to vyhozený prachy, completely useless Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 no asi máš pravdu protože výkon je stejnej a spotřeba taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Nemám, byla to ironie .. jen to tam nalej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Viki já vím... navíc ironie to je taková ta voda na mytí oken, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Jj, myslím, že jo.. iron.. taková ta modrá.. a taky je to skoro železo nebo žehlička , ale to jsme trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Ja som tu uz niekde pisal, ze v nasom teste OII 1.6 MPi porazila Golf V 1.9TDi, do 100km/h len velmi tesne, nad 100km/h mala navrch uz viac, cize hlavne na dialnici. G V TDI 77kW- pohotovostní hmotnost 1251- 1301kg OII MPI- pohotovoství hmotnost 1255-1445kg tzn nejsou uplně totožný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.