vorlajz Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 v nádrži Carrera 100 ... to je panečku spotřebička! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 To už nemáš body že jezdíš za tak málo !!! Já mám 8,6 ale su teď na 205/55 R16 s SHELL V-Power Racing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 hh... woe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Sem se jen optal Taky to nechápu - v letě za 11 a v zimě za 8 - není to divný !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 já a za jedenáct? já zatím nešel ani přes deset!!! fakt nekecám! ... btw. teď budou i na zimu 225tky, tak se to zas srovná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Tak to Tě vezmeme se Skajou na dálnicu mezi sebe a hyň sa hukáže za kolik pojedeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Skaja - 7 Hrábě - 11 Vorlajz - 13 a nemusíme nikam jezdit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ale já bych neměnil, ten motor má s Carrerou zvuk jak šestiválec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 4 nádrže s Carrerou 100 a spotřeba se pohybuje kolem 8,9 litru... a znovu připomínám ten zvuk "šestiválce"!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 draci, tankujete někdo N98 na Agipu??? já teda stále jezdím na tu Vervu... teď jsem tam měl jednu nádrž z Lukoilu N98 a nebylo to ono... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Jo já jezdím hodně na N98 z Agipu! Momentálně tam mám ale V-P R Editováno: 28. leden 2009, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 když už, tak jsi se mohl krapet rozepsat ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 A co by jsi chtěl jako vědět? Je to normání N98 jako má třeba Globus, nebo kdysi Slovnaft... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.