Ivan7777 Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Môže mi niekto vysvetliť ako sa prepája autorádio VW Beta a cd changer? prepájajú sa iba medzi sebou alebo O1 musí mať napájací kábel aj na cd changer? pozn.: O1 rok 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Je na to propojovaci kabel, ktery koupis ve Skodovce a zadny jiny napajeci kabel neni treba. Jen si potom pohrat s protazenim celeho kabelu pres auto. Ja to delal 2x a jde to rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan7777 Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 ale ja myslím cd changer, ktorý je zabudovaný priamo pod autoradiom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Já sem zapojoval CD měnič k symphony a stačí zapojit jen propojovací,myslím modrou část iso konektoru a funguje to. Ale musí se zvlášť propojit osvětlení čelního panelu,třeba dvoupólovým konektorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 ale ja myslím cd changer, ktorý je zabudovaný priamo pod autoradiom Aha. Tak to jsem ted asi pred tydnem zapojoval svarovi ve VW Bore, a montaz asi na 1 min. Vytahnes ulozny kastlik a do radia (on mel taky Betu) strcis ten modry konektor zasunes zpet a vse hned funguje. Jen me ted zarazi, jak pise "esař", ze se musi privest zvlast kablik na podsvetleni tlacitek!? Vzadu na changeru je jeste jeden konektor myslim ze ma 2 vyvody, ale co do nej a odkud napojit to nevim. Zapojoval jsem mu to ve dne tak jsem si ani nevsimnul, jestli ty tlacitka 1-6 a Load, Eject svitily. Svitilo jen to, v ktere pozici je CD zasunuto. Tak pokud jsem neco opomel, budu rad za nejakou radu jak to dopojit - odkud to napeti tam privest, jaky konektor budu potrebovat a kde jej sezenu (nejlepe fotku nebo nejaky nakres). Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 No právě ten dvoupólovej konektor zezadu je na to podsvícení tlačítek a taky se po zapnutí světel trochu potemní ty ledky obsazení pozic CD aby to v noci neoslňovalo. Já sem koupil novej dvoupolovej konektor,protikus stávajícího se mě nepodařilo sehnat a zapojil paralelně z autorádia z pinu podsvícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) Nevis presne ktery PIN v konektoru do radia je na to podsviceni? Ale na podsviceni staci jen jeden dratek nebo se - (minus) musi privadet taky samostane? Jak to tedy je presne at mu to dam dohromady a sviti mu to? Diky Anebo je jeden kontakt v konektoru na to podsvetleni tech ledek a druhy je na podsvetleni tlacitek. Potom teda staci jeden drat od PINu podsviceni a jen ho pripojit do obou kontaktu toho 2 poloveho konektoru? Editováno: 26. Listopad 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Pin 8-kostra a pin 6-podsvětlení ,tak ti to pojede. Jen mě zaráží že ti to fungoval jen při propojení toho modrýho konektoru,já sem musel zapojit kostru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Diky. Jo normalne to funguje a opravdu jsem s tim mel praci asi na 1 min. a svara odjel. Uz to ma zapojene cca tyden, ale ze by mu tlacitka nesvitily si nestezoval - ale taky jeste mozna nejel ve tme (auto v stoji garazi a pouzivaji ho na nakupy ale moc toho nenajezdi). Tak mu budu muset zavolat at prijede a dat to dohromady. No a jeste - kde prijde kostra a kde + podsvetleni? Je to nejak barevne videt na dratcich u toho konektoru v CD menici nebo pro lepsi orientaci napr. smerem k vrchni strane CD menice je + a vice dole kostra .......?? nebo obracene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Já už si to přesně nepamatuju,sou tam dva drátky,jeden černej a druhej bílej,je lepší si to změřit.Já sem měl myslím černej kostru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Jo diky. Az prijede tak mu to napojim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak dilo dokonano. Nakonec stacil jen jeden dratek na bily kablik u CD menice napojit na pin 6 v konektoru radia a podsvetleni funguje. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan7777 Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 este jeden problémik: v octavii som mal neorigo radio, to som vytiahol a zapojil VW beta autoraio. pri prvom zapojeni som zadal kod, radio v pohode hralo, ale ked som vytiahol kluc tak radio zhaslo - to chapem, ale pri opätovnom zapnuti kluca radio zase pyta kod. ako to teda zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 este jeden problémik: v octavii som mal neorigo radio, to som vytiahol a zapojil VW beta autoraio. pri prvom zapojeni som zadal kod, radio v pohode hralo, ale ked som vytiahol kluc tak radio zhaslo - to chapem, ale pri opätovnom zapnuti kluca radio zase pyta kod. ako to teda zapojit? Zkus zkontrolovat jestli mas zapojene trvale napeti 12 V na pin 5 pro pamet (safe). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Asi tak. Mas prehodene piny 5 a 7 napajania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.