Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je na to propojovaci kabel, ktery koupis ve Skodovce a zadny jiny napajeci kabel neni treba. Jen si potom pohrat s protazenim celeho kabelu pres auto. Ja to delal 2x a jde to rychle.

Vloženo

Já sem zapojoval CD měnič k symphony a stačí zapojit jen propojovací,myslím modrou část iso konektoru a funguje to. Ale musí se zvlášť propojit osvětlení čelního panelu,třeba dvoupólovým konektorem.

Vloženo
ale ja myslím cd changer, ktorý je zabudovaný priamo pod autoradiom

Aha. Tak to jsem ted asi pred tydnem zapojoval svarovi ve VW Bore, a montaz asi na 1 min. Vytahnes ulozny kastlik a do radia (on mel taky Betu) strcis ten modry konektor zasunes zpet a vse hned funguje.

Jen me ted zarazi, jak pise "esař", ze se musi privest zvlast kablik na podsvetleni tlacitek!? Vzadu na changeru je jeste jeden konektor myslim ze ma 2 vyvody, ale co do nej a odkud napojit to nevim. Zapojoval jsem mu to ve dne tak jsem si ani nevsimnul, jestli ty tlacitka 1-6 a Load, Eject svitily. Svitilo jen to, v ktere pozici je CD zasunuto.

Tak pokud jsem neco opomel, budu rad za nejakou radu jak to dopojit - odkud to napeti tam privest, jaky konektor budu potrebovat a kde jej sezenu (nejlepe fotku nebo nejaky nakres). Diky

Vloženo

No právě ten dvoupólovej konektor zezadu je na to podsvícení tlačítek a taky se po zapnutí světel trochu potemní ty ledky obsazení pozic CD aby to v noci neoslňovalo. Já sem koupil novej dvoupolovej konektor,protikus stávajícího se mě nepodařilo sehnat a zapojil paralelně z autorádia z pinu podsvícení.

Vloženo (editace)

Nevis presne ktery PIN v konektoru do radia je na to podsviceni? Ale na podsviceni staci jen jeden dratek nebo se - (minus) musi privadet taky samostane? Jak to tedy je presne at mu to dam dohromady a sviti mu to? Diky

Anebo je jeden kontakt v konektoru na to podsvetleni tech ledek a druhy je na podsvetleni tlacitek. Potom teda staci jeden drat od PINu podsviceni a jen ho pripojit do obou kontaktu toho 2 poloveho konektoru?

Editováno: , autor: olisoft
Vloženo

Diky.

Jo normalne to funguje a opravdu jsem s tim mel praci asi na 1 min. a svara odjel. Uz to ma zapojene cca tyden, ale ze by mu tlacitka nesvitily si nestezoval - ale taky jeste mozna nejel ve tme (auto v stoji garazi a pouzivaji ho na nakupy ale moc toho nenajezdi). Tak mu budu muset zavolat at prijede a dat to dohromady.

No a jeste - kde prijde kostra a kde + podsvetleni? Je to nejak barevne videt na dratcich u toho konektoru v CD menici nebo pro lepsi orientaci napr. smerem k vrchni strane CD menice je + a vice dole kostra .......?? nebo obracene?

Vloženo

este jeden problémik: v octavii som mal neorigo radio, to som vytiahol a zapojil VW beta autoraio. pri prvom zapojeni som zadal kod, radio v pohode hralo, ale ked som vytiahol kluc tak radio zhaslo - to chapem, ale pri opätovnom zapnuti kluca radio zase pyta kod. ako to teda zapojit?

Vloženo
este jeden problémik: v octavii som mal neorigo radio, to som vytiahol a zapojil VW beta autoraio. pri prvom zapojeni som zadal kod, radio v pohode hralo, ale ked som vytiahol kluc tak radio zhaslo - to chapem, ale pri opätovnom zapnuti kluca radio zase pyta kod. ako to teda zapojit?

Zkus zkontrolovat jestli mas zapojene trvale napeti 12 V na pin 5 pro pamet (safe).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...