dastax Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 No ale ono asi i jo. Vím, že někdo jel od nás z Hradce do Budějic a od tý křižovatky "u sloupu" .. jak se jede buď na Bechyni nebo Veselí nebo Tábor, tak cca odtud už nebylo moc sněhu. Zato my v Hradci měli. V neděli bylo dokonce u nás na zahradě cca 20cm. Ale silnice už byly ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 2SKAJA: co to je za prehradu, na tech poslednich fotkach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 No ale ono asi i jo. Vím, že někdo jel od nás z Hradce do Budějic a od tý křižovatky "u sloupu" .. jak se jede buď na Bechyni nebo Veselí nebo Tábor, tak cca odtud už nebylo moc sněhu. Zato my v Hradci měli. V neděli bylo dokonce u nás na zahradě cca 20cm. Ale silnice už byly ok. to bych nevěřil, že to budou takový rozdíly. hold přístě budu muset zajet do hradce na dráhu, abych si zařádil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 krysarr: Vír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Taky bych vyjel..ale tady není co.. max letiště Kunovice..jenže tam mě nepustí..a potkat tam třeba toho Iljušina bo co to tam teď léce.. nepříjemnee...ale doufam až napadne víc že nejaké místečko najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Fakt krasny fotky, nicmene se slzou v oku vzpominam na svyho Bavoracky s nahonem na zadek! To se blblo!! :-) Nicneme je fakt, ze kdyz tam clovek nemel 100 kg, tak to bylo nekdy docela narocny! Pro povaneni - kamos si koupil taky BMW asi pred 3 lety. Jel nekam na Sumavu, v kopci mu to zastavilo. Tak nekde sehnal vetvicky pisek atd. a dava to pod kola. No a jede naproti nejakej jouda ve S 120 zastavi a rika "nechci ti do toho kecat, ale todle ma nahon na zadek", kamos to samozrejme cpal pod predni kola (a 4x4 fakt nema) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Tak to je mazecová story :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 @ - Kolafo ... ted jsem se docela pobavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 ...kamos to samozrejme cpal pod predni kola.... No to je vůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 a je po sněhu! aspoň u nás teda jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 No konečně je pryč.....hnusota bílá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 No tady taky mizí...ještě, že máme takový zásoby, ale dlouho trvat nebude a s takovýmhle trendem příjdem aji o poslední zbytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak co pánové, sněhu za ty 2 měsíce napadlo a nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Caues, tak jsem si dneska byl zablbnout na starem Mosnove(pro neznale letiste) a vyzkouset teda to zazracne ESP. Fotky nemam zadne akcni, jen par videjek. Musim ale uznat, ze eps je teda mazec, zkousel jsem v 80 prudce strhnout volant a vratit se zpet( simulace vyhnuti prekazce) a je to teda supa, uplne krasne jsem to zvladl,ani moc namahy to nechtelo.Nikdy predtim jsem ho nemel, takze jsem nadseny. Hodim sem teda jen par fotecek, ale jsou nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jj, ESP je pecka tak nahoď nějaký video,když jsi říkal, že máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) No tak zkoukl jsem ta videa a docela nic moc ty jo. Vsechny drifty jen od kamosoveho colta:D. Me nikdo netocil kua . Jedno mozna trosku zajimave mam, jak jsem se rozjel na 80 a zkousel ESP, ale na videu to vypada jakobych jel skoro rovne , tak nevim jestli to ma nejaky smysl Editováno: 1. Únor 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Toš taky něco malinko přihodím, ať to tu nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) No to auto je fakt PRASE a nebo řidič? Editováno: 2. Únor 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Scajo: luxusní fotečky.Fakt že jo.Ty bys měl být fotografem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Romariooo: Díky, pochvala vždy potěší, ale jsem jen obyčejný amatér Dastax: A to jako říká někdo, kdo mi vyfoukl titul "Prasák roku", co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 taky pravda, už mlčím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak aby se nereklo tak tu mate sice to neni okta a omluvte kvalitu zpracovani mobil je opravdu nouzovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) Taky přidám jednu zimní i když né zrovna driftovou. A jedna dnešní. Editováno: 14. Únor 2009, autor: combi66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Sice neni to zadna akcni,ale alespon poprve letos pekne bila okta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.