zabiak Vloženo 6. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 tady to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Běž do Ovládací panely/Správce zařízení/Řadič zvuku, videa a her. Uvidíš to samé, co je tu na obrázku. Udělej obrázek ten samý. Pak klikni na tu zvukovku pravým a v následujícím okně vytípej všechny 4 panely, které tam jsou. Nějak to pořešit jít musí, není toho boha. S tím procesorem to nechápu, ale esli ti to vypisuje dle libosti různá čísla, tak by to mohla být degradovaná motherboard (což by vysvětlovalo, proč nejde zvuk, protože ten rád odchází na deskách jako první). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 (editace) je to záhada Ještě jsem si všiml, že pod procesorem je jeden malý větráček na desce a ten se netočí. Editováno: 7. Prosinec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Zkus tydle ovladače. Měly by to být přímo pro tudle zvukovku, ty na té minulé stránce jsou pro ac97, ty máš nějakou podivnou hybridní, to může být zdroj problémů. Ten větrák by neměl být snad problém, záleží, co má jako chladit, jestli je to ovšem větrák na south/north bridgi, tak by asi běžet měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Ta frekvence u procesoru 1833Mhz je skutečná na které běží CPU a označení 2500+ znamená, že má přibližný výkon jak CPU s 2500Mhz. Visty ho správně nedetekují nebo nemáš správně nastavenou frekvenci v biosu... Tu zvukovku bych vyřešil koupí nové do PCI za 100,- a vypnutí integrované v biosu. Ovladače máš nejspíš dobré, ještě poklikej na repráček a mrkni jestli nemáš odfajknuté ztlumení repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Odfajfnuté to nemám. Zas taká lama nejsu. No ještě zkusím naposled ty flamesoví ovladače. A pak když tak koupím zvukovku silvestr se blíží a ten komp bude judebox. Ten procesor ukazoval 500MHz na XP-čkách. Ale teď mě napadlo, že jsem nedávnou zkoušel prohodit procesor, takže jsem ho sundaval a vracel z5 a asi od té doby běží frekvencí jakou má. Takže tam byl asi nějak blbě usazen nebo tak něco. Tak mě napadlo jestli-že se Vokna instalovali pro frekvenci 500MHz a teď běží 1800MHz jestli bych je neměl reinstnout?Asi to zkusím třeba pak poběží lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Instalace s rychlostí procesoru nemá nic moc dočinění. Cože bude ten tvůj komp? Tyjo, za todle neska létají paragrafy, dej si bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Za to se může jít do basy natvrdo (popírání hol.....tu a pod.), no a za znásilnění podmínka, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Jo, sazba až pět let podle závažnosti. Když soud veme v úvahu nekorektní názory v topicu ´Rasismus?´, budeme Zabiakovi nosit na Bory již brzy pomeranče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 (editace) Volové nic nepopírám . Já tomu prostě neříkám juke box ale takto. Mají na borech internet? Nebo nebudu moct na skodahome? Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ne, ale mohli by sme ti ze solidarity nosit vzorky ojetych gum a tak, abys viděl, jak to žije mimo basu. Zkus ty drivery nahodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Hele tak nic nezabírá. Silvestr se blíží takže kupuju zvukovku. Co takhle pude do toho pc nebo jsou všechny zvukovky kompatibilní: http://www.nc.cz/c-media-8768-dolbydigital...-pci_d8352.html Nebo je napiču a mám dát kilo navíc? : http://www.nc.cz/sound-blaster-audigy-se-7-1-bulk_d485.html Prosím rychlé odpovědi zítra to koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak raději Sound Blastera, má lepší odstup signál/šum, kvalitu zvuku, HW akceleraci - zvýší výkon PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak díky pak dám vědět jestli to zabralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 No prvně sis měl nějakou půjčit a vyzkoušet, esli ten problém je skutečně ve zvukovce (i když jsem si jistý, že ano, tak na 95 percent) a pak kupovat. Ale to je teď už asi fcuk. Obě zvukovky jsou fajn, šel bych taky do toho SB, nezapomeň si stáhnout ze stránek nejnovější ovladače, u SB je někdy docela znatelný rozdíl mezi výkonem s drivery přiloženými na cd a aktuálními. Já bych samozřejmě na cenu přitlačil a koupil si tudle http://www.nc.cz/sound-blaster-x-fi-mx-xtr...ulk_d15130.html to je za litr na komp už velmi dobrý zvouček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Litr je už moc. Nemám nikoho kdo by pujčil. Objednám přes net a dle zákona mám měsíc na rozmyšlenou. Jdu to koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Takže, koupil připojil bylo to opravdu napínavé pustil hudbu a nic . Kurva řekl jsem si a zkusil druhou zdířku a huráááááá hraje tooooo. Stálo to sice 5tikilo ale hraje takže super a díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Parada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Tak ten pocit znám...., hlavně, že jsi našel správnou dírku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.