respect Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 po přečtení na vagu mi to ukázalo: Adresa 46 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 1J0 959 799 AH Komponent: 5T Zentral-SG Komf. 0001 Kódování: 04097 Opravna #: WSC 31480 1 Nalezeny chyby: 00953 - casove omezeni vnitrniho svetla 25-10 - neznamy stav spinace - Sporadicky nevíte někdo co to přesně je, po přečtení různejch diskuzí jsem zjistil,že to může bejt mikrospínač ve dveřích nebo jen studeňák,protože mi občas blikne vnitřní světlo a tak před půl rokem mi občas nešly otevřít zevnitř LZ dveře a právě i čudlík je nahoře po zamčení je i divný,že mi neblikaji blinkry po odemčení a zamčení auta centrálem a předtim normálně blikali,může to bejt tim,že tam něco nehlásí,že jsou dveře zamčený a přitom normálně jsou..To jsme zjitil tady na fórum.neměli jste někdo stejný problém..?dík za nějaký info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Mě to tuto závadu jednou vypsalo.Ráno sem jel do práce a vše bylo ok,dojedu na parkoviště,vypnu světla ,potom klíčkem motor a po vytažení klíčku se mě nerožlo interiérový světlo,to mě bylo divný,tak sem zkusil otevřít dveře a nerožlo se ani potom a ani nesvítilo světýlko na dveřích tak sem zkusil znovu zapnout zapalování a znovu vypnout a vytáhnout klíček a zas nic. Až sem pohnul s přepínačem na stropním světle tak to začlo fungovat,to zn. že po vytažení klíčku i při otevření dveří se světlo rožlo jak mělo. Potom se mě to stalo ještě jednou a zas pomohlo pohnout jen s tím přepínačem na světle a teprve potom sem stáhl chyby Vagem a byla tam přesně tato chyba. Jen sem rozdělal stropní světlo a zkontroloval konektor a kontakty spínače,trochu napružil a zatím se to už nestalo.Snad ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.