Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

po přečtení na vagu mi to ukázalo:

Adresa 46 -------------------------------------------------------

Řídící jednotka: 1J0 959 799 AH

Komponent: 5T Zentral-SG Komf. 0001

Kódování: 04097

Opravna #: WSC 31480

1 Nalezeny chyby:

00953 - casove omezeni vnitrniho svetla

25-10 - neznamy stav spinace - Sporadicky

nevíte někdo co to přesně je, po přečtení různejch diskuzí jsem zjistil,že to může bejt mikrospínač ve dveřích nebo jen studeňák,protože mi občas blikne vnitřní světlo a tak před půl rokem mi občas nešly otevřít zevnitř LZ dveře a právě i čudlík je nahoře po zamčení je i divný,že mi neblikaji blinkry po odemčení a zamčení auta centrálem a předtim normálně blikali,může to bejt tim,že tam něco nehlásí,že jsou dveře zamčený a přitom normálně jsou..To jsme zjitil tady na fórum.neměli jste někdo stejný problém..?dík za nějaký info

Vloženo

Mě to tuto závadu jednou vypsalo.Ráno sem jel do práce a vše bylo ok,dojedu na parkoviště,vypnu světla ,potom klíčkem motor a po vytažení klíčku se mě nerožlo interiérový světlo,to mě bylo divný,tak sem zkusil otevřít dveře a nerožlo se ani potom a ani nesvítilo světýlko na dveřích tak sem zkusil znovu zapnout zapalování a znovu vypnout a vytáhnout klíček a zas nic. Až sem pohnul s přepínačem na stropním světle tak to začlo fungovat,to zn. že po vytažení klíčku i při otevření dveří se světlo rožlo jak mělo. Potom se mě to stalo ještě jednou a zas pomohlo pohnout jen s tím přepínačem na světle a teprve potom sem stáhl chyby Vagem a byla tam přesně tato chyba. Jen sem rozdělal stropní světlo a zkontroloval konektor a kontakty spínače,trochu napružil a zatím se to už nestalo.Snad ti to pomůže ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...