zdsamct Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 nezkousel jste nekdo dat faceliftovou masku na predfaceliftovou OI nevite jestli to jde,jak to vypada /porp foto/ diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Určitě to nejde. Pokud si někdo předělává starou Octu na facelift, musí si vyměnit kromě světel a nárazníku i masku. Jinak by samozřejmě stačila ta ze starého modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Nepujde to protoze ma trochu jinej tvar.Nehlede nato ze uchyty ke kepote jsou taky jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 hlavni rozdil je hlavne ve tvaru masky,jak vsichni pisou!tady mozna to stedlete fotky bude poznat..lepsi nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 jasny diky jen me to napdalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ale naopak to jde! Soused má nebouranou Octu 2002, okno 5 a předfacelift masku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Ale naopak to jde! Soused má nebouranou Octu 2002, okno 5 a předfacelift masku! to je akesi divne ne?? ..jestli nejde facelift na predfacelift tak by to nemeli jit ani opacne ne? ledaze by mel na te nebourane octe starou kapotu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Ale naopak to jde! Soused má nebouranou Octu 2002, okno 5 a předfacelift masku! to je akesi divne ne?? ..jestli nejde facelift na predfacelift tak by to nemeli jit ani opacne ne? ledaze by mel na te nebourane octe starou kapotu....... Kapota je stejná, ne? předfaceliftová maska na facelift jde, ale není to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Ale naopak to jde! Soused má nebouranou Octu 2002, okno 5 a předfacelift masku! nejak mi neco unika???? ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Ale naopak to jde! Soused má nebouranou Octu 2002, okno 5 a předfacelift masku! nejak mi neco unika???? ??? Uz jsem se taky docela ztratil ...to uz je jedno...facelift na na predfacelift nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Nestačím koukat co to tu trepete, na předfacelift faceliftová maska jde, akorát se musí vyměnit kovové úchyty od kapoty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Ale naopak to jde! Soused má nebouranou Octu 2002, okno 5 a předfacelift masku! to je akesi divne ne?? ..jestli nejde facelift na predfacelift tak by to nemeli jit ani opacne ne? ledaze by mel na te nebourane octe starou kapotu....... Kapota je stejná, ne? předfaceliftová maska na facelift jde, ale není to ono. Bije to do očí na první pohled. Ale copak má cenu někomu kazit radost? Ale prostě komplet facelift auto se starou maskou a o 3 roky mladším oknem je podezřelé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Chtěl bych se zeptat zkušených, jestli se dá vyměnit faceliftová maska za starou předfaceliftovou, aby pasovala k předface nárazníku a světlům. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Chtěl bych se zeptat zkušených, jestli se dá vyměnit faceliftová maska za starou předfaceliftovou, aby pasovala k předface nárazníku a světlům. Díky No k nárazníku to pasuje, ale né ke světlům! Ty jsou face u masky vystrčené ven, a pak musíš dát jiné držáky masky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No k nárazníku to pasuje, ale né ke světlům! Ty jsou face u masky vystrčené ven, a pak musíš dát jiné držáky masky! Díky za radu. Takže to nechám při starým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv_83 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Zdravim chci se zeptat jaký je rozdíl mezi mřížkou na octavii 97 a octavií 01, respektive podle čeho na vrakovišti poznám že jde o novou když je tam nebudu moct mezi sebou porovnat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Tak myslis masku nebo mrizku? face mirkzka ma tak zkosene ty zebra, kdezot stara je ma rovne. Tezk ose to popisuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv_83 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 No jo máš pravdu nechtěl jsem napsat mřížka ale maska. Zajímá mě jestli pasuje stará maska na novej model a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) ... Editováno: 3. Květen 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 To jsem jeste neviděl na predface ,face masku:-) vypada to jako orlí nos:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv_83 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Ok, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) Když jsem dělal přestavbu na facelift tak jsem to chtěl vyzkoušet a tak jsem začal montáž maskou. A na živo se mi to docela líbilo. Takhle to vypadá: http://xbit.cz/lefje Editováno: 3. Květen 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rmmn Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Cau kluci chtek bych se zeptat jestli masku s face modelu dam na predface model jedna se me o masku z miloteku je tam psane na modely 9/00- vys. Tak jestli ju dam na octu vyroby 8/2000. Diky chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Máš už facelift?Pokud ano tak ti to sedět bude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rmmn Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 nn mam pred face 8/2000 a ta maska jje na face oktavu takze sedet nebude ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.