vencaO Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 prosim poradte, moje seriove repro hraje opravdu otresne, myslim ze svou roli hraje i desne radio. Obednal jsem PANASONIC CQ-C7305N+MAGNAT XTS 132+DYNAMAT ORIGINAL+MDF Podložky. Ještě chci dokoupit nejaké kompo přední. Nemůžete mi poradit, jaké? Nerad bych něco moc upravoval(nešika). Případně poradit, co dokoupit, jak zapojit? Každá rada nad zlato! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Zacnu tim, ze ses mel poradit uz drive - tvuj vyber neni spatny, ale za ty penize jsi mohl koupit o dost lepe, ale to je uz nyni bezpredmetne. Do prednich dveri bych dal: http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-gfq-6-2 urcite ale dvere vytlumit, inspirace napr. zde u nas: http://www.prohifi.cz/rady-a-navody/tlumen...skoda-octavia-i MDF redukce atd., vse umime dodat pokud bys mel zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 ...přesně...teď už se s tím nedá nic dělat....Panasonic není zrovna to pravé ořechové.I základní medel Alpine ho přehraje o třídu.Pro instalaci kompo repro bez úprav bych doporučil... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...1&Itemid=94 ...bez problémů jak magnet tak i výškový repro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Zacnu tim, ze ses mel poradit uz drive - tvuj vyber neni spatny, ale za ty penize jsi mohl koupit o dost lepe, ale to je uz nyni bezpredmetne.Do prednich dveri bych dal: http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-gfq-6-2 urcite ale dvere vytlumit, inspirace napr. zde u nas: http://www.prohifi.cz/rady-a-navody/tlumen...skoda-octavia-i MDF redukce atd., vse umime dodat pokud bys mel zajem MDF redukce umíš dodat?? Myslím že tak kulový... Umíš akorád zkopírovat ty moje. Ale vymyslet něco ze své hlavy, to ne. Nu což, to je jedno... Ale ten návod na tlumení dveří, co tady prezentuješ? Prý inspirace, spíš bych to nazval odstrašujícím případem! Konkrétně myslím bod č. 4 jak zk...it rožek držáku stahovačky. Tak kamaráde, to si říkáš "Prohifi"? Tak za tu prasárnu na těch dveřích aby ti pánbůh ruce pozlatil! Pokud ta černá Octáva nebyla zrovna tvoje, tak se divím, že ti za to její majitel nevyrazil dva přední zuby. Tak že pánové, autohifi zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 MilaneII - myslím že v tomhle ohledu většina lidí razí myšlenku - co oči nevidí, to srdce nebolí Auto hifi zdar tuc, tuc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencaO Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Děkuju moc, ja mam MDF od milana, je to takova zaruka kvality. Bohuzel zadni a radio uz jsem nakoupil. Ale ty predni si nechám rad poradit. Snad to bude znit lip. napiste cokoliv co mi jen trosku pomuze(jak zapojit,co jeste koupit,na co nezapomenout, atd) diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 MDF redukce umíš dodat?? Myslím že tak kulový... Umíš akorád zkopírovat ty moje. Ale vymyslet něco ze své hlavy, to ne. Nu což, to je jedno...Ale ten návod na tlumení dveří, co tady prezentuješ? Prý inspirace, spíš bych to nazval odstrašujícím případem! Konkrétně myslím bod č. 4 jak zk...it rožek držáku stahovačky. Tak kamaráde, to si říkáš "Prohifi"? Tak za tu prasárnu na těch dveřích aby ti pánbůh ruce pozlatil! Pokud ta černá Octáva nebyla zrovna tvoje, tak se divím, že ti za to její majitel nevyrazil dva přední zuby. Tak že pánové, autohifi zdar! Koukam, ze jsem se nekomu trefil do "bussinessu" a citliveho mista zaroven, tak se prirozene brani - bezna reakce... Ano, MDF redukce umime dodat, profi prace od truhlare - jak je vymyslel nebo zkopiroval on, to vazne netusim. My jsme mu zadali ukol, on jej splnil, to je vse. Mame ciste svedomi. Ruzek stahovacky prekazi, takze co s nim? 1) ohnout a zastriknout barvou, aby urcite nedochazelo ke korozi - nase reseni na fotce. Nicemu to nevadi, vypada to hure nez kdyby ten ruzek byl ohnuty primo ve Skodovce uz z fabriky, ale to neni. 2) uriznout ho a zastriknout, ale to uz mi prijde jako moc drasticke reseni Napis mi jak tedy lepe to udelat a posli fotografie sveho reseni. Napsat, ze je neco spatne umi kazdy, ale pokud neukazes lepsi reseni, nebudu to s tebou resit. Moje Octavka to neni, majitel videl samozrejme vsechny fotografie a je moc spokojeny se zvukem i se zpracovanim. Uz jsme delali na zaklade teto montaze i dalsi auta jeho kamaradu a opet vsichni spokojeni. Priste pis prosim s chladnejsi hlavou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.