Přejít na obsah

Nabídka

Béda Čech

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Tímto bych chtěl nabídnout komukoliv možnost svezení. (vím že se to asi moc nehodí, všici tu máte auta, ale kdyby jste třeba o někom věděli kdo se kodrcá - vlakem či busem) Jezdím ve směru Vysoké nad Jizerou - Jilemnice - Paka - Hořice - Hradec králové - Holice - Vysoké mýto - Litomyšl - Svitavy - Brno

Do Brna jezdím v neděli a zpět ve středu či čtvrtek. Na počtu zavazadel nesejde (mam kombajn) a čase odjezdů jsem ochoten se domluvit. kdyby měl někdo zájem, stačí napsat sem nebo SZ, ICQ mam na os. portálu a číslo. Závěrem doufám že mě admini neukamenují :feve: děkuji :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Vím, že se ptáte jeho,ale přispěju já taky....

vozím z jihu čech do Brna 175km za 120kč s tím, že pro něj dojedu u nás ve městě až domů a v Brně ho hodím na kolej (když je kolej jakžtakž po cestě) nebo na šalinu :) kolik je to na 1km se mi počítat nechce, kdo má zájem, vydělí si to:)

Odkaz ke komentáři

Vím, že se ptáte jeho,ale přispěju já taky....

vozím z jihu čech do Brna 175km za 120kč s tím, že pro něj dojedu u nás ve městě až domů a v Brně ho hodím na kolej (když je kolej jakžtakž po cestě) nebo na šalinu :) kolik je to na 1km se mi počítat nechce, kdo má zájem, vydělí si to:)

co beru přímo ode mě z vesnice, tak je to 250km a dává mi 200kč...pač od nás jsou spoje na houno, jinak po cestě co beru tak za 150km 100kč zastavíme kde chcem, na pumpě na kafe, co neřídí koupí pivku popř. flašku, a jsme všichni spoko :palec2:

Odkaz ke komentáři

A jen tak pro zajimavost...kolik si učtuješ na jednu cestu Brno-Ostrava?

většinou tak cca do 200,- maximálně !!!! ( když jedu sám + někdo ) ....... ale kdyź jedem tři, jde to dolůůůů...ale věřím, že mě někdo ukecá i za 150 :p ..

Jinak by to chtělo založit nějakou složku "CESTY" a tam bysme dali nabídky, třeba jen kvůli ND apod...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...