Béda Čech Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Ahoj, Tímto bych chtěl nabídnout komukoliv možnost svezení. (vím že se to asi moc nehodí, všici tu máte auta, ale kdyby jste třeba o někom věděli kdo se kodrcá - vlakem či busem) Jezdím ve směru Vysoké nad Jizerou - Jilemnice - Paka - Hořice - Hradec králové - Holice - Vysoké mýto - Litomyšl - Svitavy - Brno Do Brna jezdím v neděli a zpět ve středu či čtvrtek. Na počtu zavazadel nesejde (mam kombajn) a čase odjezdů jsem ochoten se domluvit. kdyby měl někdo zájem, stačí napsat sem nebo SZ, ICQ mam na os. portálu a číslo. Závěrem doufám že mě admini neukamenují děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Tipuju, že tam jezdíš do školy. Kdybys studoval VUT, tak na KolejNetu můžeš vytvořit nabídku v položce StudentTaxi. (já takhle zájemce našel) Ale nevím jestli to tak mají i ostatní školy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 29. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 jasan, na Mendlovku no nic podobnýho tam není...a když jsem to dal do inzerce tak mě hnali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Tak já bohužel můžu mít přidanou jen jednu nabídku na studenttaxi. Ale kdybys znal někoho jinýho z VUT, určitě by ti to tam mohl přidat. https://www.kn.vutbr.cz/studenttaxi/ můžeš kouknout, jestli už někdo vozí tím směrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 29. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Ty kráso, tak to je vymazlená věc jo, jeden jezdí tím směrem. Někoho seženu a lupnu to tam, dík za napsání. Loni jsem měl plné auto, jenže letos jsme to nějak nevychytali s rozvrhama (jak si je každej dělá sám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 tyjo se divím že někdo zná Novou Paku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 No jakpak bych neznal... těd to tam je celkem rozkopaný...i když už to dávaj do kupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 jo to jé..ještě že bydlím druhý straně paky tak tam nemusím jezdit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Kdo nezná Novou Paku jakoby nežil!!! Vždyt tam dělaji nejlepší hudbu do aut a jsou to celkově borci Prostě RACHOT a když RACHOT tak pořádnej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak já provozuju student TAXI na trase Brno - Ostrava , ale vždycky tak ve dvou lidech, bo o dalších nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 A jen tak pro zajimavost...kolik si učtuješ na jednu cestu Brno-Ostrava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 to mě taky zajímááá, za kolik kč versu km ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Zdravim kolegu z mendelovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Vím, že se ptáte jeho,ale přispěju já taky.... vozím z jihu čech do Brna 175km za 120kč s tím, že pro něj dojedu u nás ve městě až domů a v Brně ho hodím na kolej (když je kolej jakžtakž po cestě) nebo na šalinu kolik je to na 1km se mi počítat nechce, kdo má zájem, vydělí si to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 To je slušny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Vím, že se ptáte jeho,ale přispěju já taky....vozím z jihu čech do Brna 175km za 120kč s tím, že pro něj dojedu u nás ve městě až domů a v Brně ho hodím na kolej (když je kolej jakžtakž po cestě) nebo na šalinu kolik je to na 1km se mi počítat nechce, kdo má zájem, vydělí si to:) co beru přímo ode mě z vesnice, tak je to 250km a dává mi 200kč...pač od nás jsou spoje na houno, jinak po cestě co beru tak za 150km 100kč zastavíme kde chcem, na pumpě na kafe, co neřídí koupí pivku popř. flašku, a jsme všichni spoko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Zdravim kolegu z mendelovky taky zdravím, co studuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 lesní inženýrství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 lesní inženýrství nekecej!! já taky... jakej semestr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Zebychom byli spoluzaci? jsem v pataku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 jé vysoké nad J... to znám .. před pár dny jsem se tam na náměstí na boulingu pěkně pobavil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 A jen tak pro zajimavost...kolik si učtuješ na jednu cestu Brno-Ostrava? většinou tak cca do 200,- maximálně !!!! ( když jedu sám + někdo ) ....... ale kdyź jedem tři, jde to dolůůůů...ale věřím, že mě někdo ukecá i za 150 .. Jinak by to chtělo založit nějakou složku "CESTY" a tam bysme dali nabídky, třeba jen kvůli ND apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 TO GARNY: jj, bouling celkem ujde ale těd jsem tam chvíly nebyl takže jsem se nemohli potkat...škoda, ale přííště dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Bouling ve vysokym jo? Tam jsem nikdy nebyl,jaký to tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.