Přejít na obsah

kjubas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli kjubas

  • Narozeniny 8.1.1990

Kontaktní metody

  • ICQ
    231947705

Oznámení kjubas

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. narychlo vyzkoušeno v jiném superbu a rádio nefunguje stejně jako v původním. Nemam tušení co s tim. během dvou měsíců odejdou dvě rádia... kde může být problém..
  2. Zdravim! Měl bych dotaz. V SII vyhořelo bolero, prostě nefungovalo. Tak se sehnalo nové. To se dalo do auta, nejdřív nehrálo kvůli prasklé pojistce, ta se prý vyměnila. I přesto, že nebylo nakodováno na soundsystem, tak hrálo. Měsíc vše ok a najednou nejde kompletně podsvícení, jak display tak ttlačítka. Rádio hraje, reaguje na dotyk, tlačítka, ale prostě nesvítí. Tak jsem se nabídl, že se podívam co píše diagnostika, jetli nějaké chyby, případně udělat správné kodování. Chyby vypisuje, konkrétně 6. Čtyři jsou spojeny s reproduktory a dvě s anténou, přikládám k příspěvku. Zároveň nejde nakodovat, předpokládam protože chyby nejdou smazat. Chci se zaprve zeptat, zda se s něčím podobným někdo setkal. a zadruhé zda může být nějaká spojitost nefunkčnosti podsvícení s chybami a špatným kodováním radia(ale to je dle mě blbost, radio měsíc fungovalo). Budem v týdnu rádio zkoušet v jiném autě, to taky ukáže kde je problém. Děkuji za případné nápady a postřehy. S2 bolero chyby.txt
  3. Sry, tak mi to bylo vysvetleno. Clovek co pouzival tenhle prevodnik pro spotrebu atd, tak mel auto 98. A zaroven mel jeste "d-dot" a ten mu resil problem co mam taky. Omlouvam se za zmatek..
  4. Taky to ted resim. Dokonce jsem to uz videl jak to funguje. Byl to GIV agu 99, 2,5g komfortu. V aute byli polodoty 3g a umelo to vse..dojezd, spotrebu, popis otevrenych dveri.. Mam ten samej pripad a tohle je funkcni reseni.
  5. kjubas

    6KVALT

    Tak to je krásný. A kolik je to u 1,9tdi s 5ti kvaltem na ty 3 tis. ot.? Zajímalo by mě, jestli je 6ka ve 4 kolce stejná jak 5ka v normální a nebo je ta 6ka delší.
  6. Jo přesně tak jak píšeš,při otevření těch dveří tak na té straně aby se to rozsvítílo. Když jsem to sem psal,napadlo mě to světýlko dole v tapecu,ale...bohužel mam výbavu klasik(student no a první auto)takže světýlka se tam nedočkam. Takže by mězajímalo,pokud někdo víte,jak a odkud se bere signál do tohoto světýlka,musí to být nějak přes mikrospínače,aspon si to myslím,jak jinak... každopádně dík za snahu a reakci,budu moc rád za pokračování!!!
  7. Čau! Mam takový dotaz,nepřemýšlel jste někdo nebo nezkusil udělat podsvícení prostoru u nohou(řidič a spolujezdec)? Rád bych to zrealizoval,ale pořád přemýšlím jak vzít signál aby se rozsvítila jen jedna strana,but u řidiče nebo spolujezdce. Za každý příspěvek budu moc rád!
  8. Jo dobře,to bude nejlepší. Tak zatim děkuju!!!
  9. Ahoj! Měl bych dotaz,máme audi allroad r.v. 2007 je to 3.0 TDi . Šlo by dodělat tempomat? Kdyžtak pokud by to šlo,mohli bychom detaily probrat přes SZ díky!
  10. No já myslim že quttro je opravdu vychytané,máme allroada a od nás od chaty není zrovna cesta k civilizaci procházka růžovým sadem...za sucha jo ,ale jak je sníh nebo bláto je konec...audi to za sněhu vylítla jak nic to auto dokázalo v pohodě zrychlit to jsem nechápal...(Béďa zná tu cestu) ...ale když jsem byl na tom dnu Xdrive ..celkem mě překvapily nejen čísly,byla tam celá offroad dráha,kterou tvořily překážky jak náklon na pravou stranu a to opravdu silný kdy systém musel přeněst točivý moment jen na jednu stranu kol,to znamená pravé přední a zadní nebo naopak, dalé kdy auto bylo v jednu chvíli pravým předním a levým zadním kolem ve vzduchu a nakonec již zminované válce...všechno tohle to auto zvládlo na jedničku,tedy konkrétně modely X3 X5 X6 ,rád bych zde viděl např Q7,nevěřím nějakému videu z netu,dal jsem to jen pro zajmavost a nějak sem to nemohl pořád dostat do hlavy že by to ta audina nepřejela když bmw to přejelo jak nic,bylo vidět lehké pohnuní zadních kol a poté už auto vyjelo,jestli je to ovlivěno tim 100%ním přenosem,nevim....
  11. http://cz.youtube.com/watch?v=dGWsogAlZLE jen ještě video k tomu co jsem řikal,ted jsem to našel
  12. S tim Xdrivem máš napsoostou pravdu,vždy jsem žil v domění že nejlépe propracované to má audi a jejich quattro. Pak mě kamarád dotáhl na Xdrive testovací den a tam nám hodně o tom řekli a i právě to že dokáže přenést všechnu sílu na zadní nápravu a audi maximálně 75% , celkem jsem se divil. Pak nám vše demonstrovali v praxi a právě tohle přenášení sil nám ukáuzaly na tom když jsme s autem najeli na válce přední nápravou,tyto valce se volně proklouzli,přidal jsi plyn a auto aniž by se nějak více protočili přední kola přejelo dále.. Je to celkem zajmavé tyhle věci,je to pořád nová a nová technika...BMW mě ale příjemně překvapilo...
  13. Zajmavé počtení. Se čtyřkolkou v octavii(haldexem) nemám vůbec zkušenosti,nevím jak a za jakých podmínek se připojuje,ale v OOOO allroad můžu jen potvrdit hodně lepší jízdí vlastnosti,jak při průjezdu zatáčkou , tak různé nerovnosti na vozovce,třeba koleje od kamionů,zrychlování v nich je úplně jiné než s autem který má pohon pouze na předek. Omlouvam se pokud někoho otravuju autem které sem nepatří jen jsem chtěl poskytnout svůj názor na 4x4,ikdyž je tady systém pohonu o dost jiný,protože je stálý,pouze se mění poměr v závyslosti na potřebě.. Jinak si myslím že pokud bych tu možnost při koupi měl,tak toho využiju,proč to tam nemít,ikdyž jsem z prahy,myslím si že i při rozjezdu,prudčím se ten zadek připojí,což bych řek je jen ku prospěchu a věřím tomu že i ty zatáčky jsou se 4X4 o trochu jiné..jen uváhy..náklady které s tím souvisejí si myslím že se skoro ztratí,ikdyž litr na 100km je znát,ale kdo si kupuje auto,musí počítat s tím že za něco s ním jezdí,takže v tom bych až tak problém neviděl...
  14. Zatím vše vpořádku...olej se trochu odkládá,ale během tohoto a nebo příštího týdne by se to mělo udělat...tak pak dám vědět pokud něco spozoruju!
×
×
  • Vytvořit nový...