Publikováno Prosinec 2, 200816 r Tak se mi nějak pořád nedaří najít servis který by provedl velmi důkladnou diagnostiku mé chudinky nemocné feldy.Jestli znáte někdo kdo by to byl ochoten udělat prosím poraďte.Nejlépe plzeňsko Velmi všem děkuji
Prosinec 2, 200816 r Tak se mi nějak pořád nedaří najít servis který by provedl velmi důkladnou diagnostiku mé chudinky nemocné feldy.Jestli znáte někdo kdo by to byl ochoten udělat prosím poraďte.Nejlépe plzeňskoVelmi všem děkuji neni to u Plnzne ale reklamu musim udelat Olfincar Palace Upraveno Prosinec 2, 200816 r od Fritol
Prosinec 4, 200816 r Autor neni to u Plnzne ale reklamu musim udelat Olfincar Palace Díky.Je to teda velice z ruky,ale v nejhorším to zkusím
Prosinec 11, 200816 r Autor Díky.Je to teda velice z ruky,ale v nejhorším to zkusím Jakýkoliv servis.Poraďte pls
Prosinec 23, 200816 r Jestli se ti chce do tábora tak zkus Auto Sejk je to frajer a dobrej kámoš. Když tak můj mail, kuli kontaktu na něho dudiks@seznam.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.