RAZTY Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 POTŘEBOVAL BYCH PORADIT JAK OSVĚTLIT ZADNÍ PLATO U OCTAVIE HATCHBACK. NEJLÉPE DIODAMI, KTERÉ BY BYLY ZABUDOVÁNY ZE SPODU TŘETÍHO BRZDOVÉHO SVĚTLA. JAK TO NEJLÉPE NAPOJIT A KUDY VÉST KABELY .......ATD. DÍKY ZA KAŽDOU RADU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Nebolo by lepsie tie diody dat do plastu hore? To Ti bude svietit stale na to iste miesto aj ked otvoris dvere. Ak chces, aby to svietilo s osvetlenim auta, tak sa napichni na ziarovku v koncovom svetle, inak si potiahni kablik pod stropnicou dopredu a A stlpikom dolu k poistkovej skrinke. Vypinac by som osobne dal k otvaraniu nadrze a vyhrevu zadneho skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 AHOJ OLIVER, DIK ZA RADU NO VIDÍŠ TO MĚ NENAPADLO, ŽE KDYŽ OTEVŘU PÁTÉ DVEŘE, TAK BY TO SVÍTILO JINAM. TAK ŽE DO TOHO TŘETÍHO BRZDOVÉHO SVĚTLA TO DÁVAT NEBUDU, ALE KDYŽ TO NAPOJÍM NA TO STROPNÍ OSVĚTLENÍ,TAK MI TO BUDE SVÍTIT JENOM KDYŽ OTEVŘU DVEŘE, NEBO NÉÉÉ ? JÁ NEJSEM MOC DOBRÝ ELEKTRIKÁŘ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Na stropne nie. Bud na koncove svetlo (zadne zdruzene svetla), alebo cez vypinac do poistkovej skrinky na staly plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 AHÁ, TAK OD TÉ POJISTKOVÉ SKŘÍŇKY PŘES VYPÍNAČ..... SE MI LÍBÍ NEJVÍCE .TO ASI ZVLÁDNU NAPOJIT, TAK DÍKY ZA RADU. MĚJ SE FAJN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.