Hampejz Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tak se taky přidám. Dneska jsem si byl projet TOTO : supík v bazaru Auto se chová podvozkově i motorově skvěle. Na nic jsem jako laik poučenej servisákem nenarazil. KM jsou poctivý, vedený v PC servisu. Auto je bohužel před velkým servisem a to včetně rozvodů a myslím, že i předních kotoučů (minimálně jsou zvlněné). Co je divné: Kombinace výbavy - komfort, ale má: Bixeny, výhřev předních sedáků, červené diody v lampičce v intru, lampičky v zrcátkách, automatický stěrač, park asist v zadu, ESP. 3 ramený volant (asi RS bez ovládání), Chrom lišty asi komplet? Stav chybí zámek zpátečky, alarm, letní kola. Kastle má strašně moc kosmetických vad (poškrábání od klíčů, od kamínků, parkování apod) - fakt jich je hodně na každém kousku auta. Taky to vypadá, že má snížený podvozek ..... Jo a madlo ve dveřích řidiče (uvnitř) tak je taky zedřené Počítám-li investice, tak cca 10-15tis servis, 15 tis alarm a zámek zpátečky, 15tis letní kola.., takže jsem přes 300 a to už mi přijde za toto a ty km přehnaný. Co vy na to? Co se ještě asi tak bude měnit do 200tis km? Díky všem Doufám, že se brzo přidám k majitelům čuper limuzíny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ahooj ten vypada moc pekne Servis neres, alespon budes vedet,ze mas vse udelany A vybavu taky neres Az budes na foru dele tak pochopis Ja mam v papuirech Clasic a exterier je ted Comfort s tim,ze na Jaro bude jako LaK :D asi trosku rad upravoval no .. Jinak vse v pohode,zmaky,dvere,spary vse sedi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Na foru jsem s rocni pauzou 4 roky (posledni rok jsem mel mazdicku), takze vim a chapu, ale znas to, co je tam hned, nemusis doplacet pozdeji (i kdyz za super ceny). dvere, spary urco, na zamkach nevim jak kontrolovat (jsou tam zaslepky a ma k tomu dva klice) Jinak mi to pride dost drahé...ceny padaj ...jenze ja musim auto resit do 14 dnu nejpozdeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 A nekoukal ses třeba na tipcars.cz na jiné kousky za lepší cenu?Myslím si,že určitě budou.Koukám na to každý den,ale na větší obsah,tak nevím jak si stojí 1,9.Ale rozhodně bych se kouknul na více inzerátů a pak je porovnat.Jinak rok je dobrý,kilometry jsou v poho,jen mě překvapuje,že když měl dotyčný servisní knížku,tak že ještě rozvody nedělal.pokud se nepletu tak 1,9 nemá prodloužený interval,tak dle mého už přesluhuje.Pokud to je hodně odřené,jak říkáš,tak se fakt koukni jinde.Za ty kačky seženeš určo v lepším stavu,ikdyby byl starší. Můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Za tu cenu sezenes urcite lepsiho a vybavenejsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Je tam 15tis interval (ještě, že tak...já výměně oleje po 30 tis nevěřím, ať si říká kdo chce co chce).. Servisák co ho znám (přímo z aut. škoda), tak říkal, že pokud vypadaj v 90 ok, odkládaj to na 120tis km. Jinak já ci právě 96kw a momentálně jsem nic lepšího nenašel. Krom toho, vždycky říkám, že ojetina se nevybírá podle barvy, ale ta černá je prostě bomba limuzína!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Nevim Vito mne se libi Vypada k svetu :)rozvody na 1.9Tdi koupi za 8tis orig a jezdi si Brzdy hodi ferodo za 4tis a ma to jako prd Nevim vypada pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no jo to je pěkné že to odkládají na později,ale to by asi neměli.Jednak je to předepsané a jednak to teď vyšlo na tebe.Představa že u zánovního auta se jim po 90tkm líbí rozvody,které ale můžou za dalších 20tkm rupnout je děsivá.To se nevyplácí.Zrovna teď jsem to viděl na vlastní oči. Ale jinak samozřejmě ti držím palce.Ale žeby těch 96kW bylo na trhu málo to se mi nezdá.Schválně na to zítra kouknu.Zajímá mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tady u nas prodava kámoš 1,9TDI 6tikvalt.Max výbava 2003 a cena 235tis,ale všechno v laku i lišty stříbrná barva,kdybys mel zajem tak napiš, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tho luxus jak jsi mel posilal ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Péťo neříkám že je škaredé.Černá je slušivá a kola jsou cool,ale on sám říkal,že auto mám hodně kosmetických vad a tím pádem mu to nedá a bude se snažit to nějak eliminovat,proto jsem psal že ať koukne i jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jasne sam vim jaky to je Tatulda pedant jako svin,kdyz uz jsem videl mazla,ze bude doma tak rekl ne jdem hledat dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jinak kdybyste věděli o nějaké 2,8 v elegance výbavě za rozumný peníz,tak dejte vědět.Kolega to chce a já mu už jednu vyhlídl,no zatím uvažuje.Chtěl byl nejraději červenou ale to je téměř nemožné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ted leti bila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tak já se přidám, kdybyste věděli o 96kw pokud možno v eleganci, s ESP a do 100tis km, dejte vědět. Jo a bílou jsem dneska viděl...když je to čistý tak to není špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no on má asi na mysli tu červenou co jezdí jako doprovod na Tour de France.A to se sehnat nedá.Myslím ale že sáhne potom co jsem mu našel jen o tom ještě neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak moc prosím, kdo je z Náchodska, nezná někdo toto auto? elegance Co na to řikáte? Sice starší, ale vypadá moc pěkně, navíc měněný díly jsou prej v kufru, takže snad není bouraný. Akorát při dotazu na původního majitele, kdy byly dělány rozvody odpověděl, že by jezdil tak ještě 20tis a pak by je udělal (jinak co si vedl servisku, bez razítek po 50.tis km, tak asi v 97 má napsáno ozubený řemen, ale nic víc) A ted babo raď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak od toho bych já dal ruce pryč.Serviska bez razítek atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 kdyby nekdo chtel 2,5 TDI v max vybave ve velmi zachovalem stavu do 150000Km tak zde na foru mifiiho superb fotky vse tam je a udelam vyraznou slevu,jen solidni jednani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 mifii: bejt to 1,9 tak máš zájemce Jinak právě toho se bojím, člověk neví a nezjistí nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=164020 Co tenhle,nevypadá zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Nejlepsi je to od znameho.. nebo to auto proste vzit a zajet s nim do servisu kde bylo servisovano, potvrdi ti kilometry atd. Sice to nebude zadarmo, ale je lepsi mit jistotu, nez kupovat zajice v pytli. Znamej ted prodaval golfa, ktereho kupoval pred rokem v domeni, ze ma nalitano 100 tis. Najezdil na nem cca 20. Prijel si pro nej chlapek, vzal ho do servisu a tam zjistili, ze ma nalitano skoro 200. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 diky za pomoc chlape. Bohuzel ten je na tom se serviskou stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 navic bych uz rad ESPjinak servis je bez debaty, ale kdyz to jezdilo ke znamemu na servis, tak km pouze odhaduj. Kdyz to ma spravne vedenou servisku tak mi to vzdy potvrdili po telefonu. Takze asi hledat daj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jeste bych zkusil anonci viz. http://www.annonce.cz/osobni-auta$334...tml#form-footer cas od casu je tam dobry kousek, ale chce to porad hlidat a hodne rychle reagovat. Je to hned pryc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.