Vojtěch Vaníček Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Zdravím, mám jednotku pomoci pri parkování z roomstra, mam cidla, mam prazdný 16pinový konektor, a piny. Potřeboval bych schéma zapojení právě toho 16pinového konektoru, abych našel kam připojit reprák, kam napájení a kam signál od spátečky. Instalovat to chci do jedničkové octavie, takže CANové vodiče vyvádět nehodlám. Jestli máte prosím někdo schéma, nebo popis pinů toho 16p konetoru byl bych moc rád. Moc díky V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 chodit ti to ale nebude, bez CANu to nejde a v OI potřebný CAN nenajdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Vaníček Vloženo 6. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Urcite? Ja si "myslel" že CAN je v tomhle pripadě pouze pro diagnostiku zavad (zjisteni konkretniho vadneho cidla atd...), jinak že jsou tam potřebné signali dostupne. Včera jsem ještě vygooglil chměna k dvojkové oktavce a tam ta jednotka vypadá dost podobne. Našel jsem tam napajeni, repro, ale ne signál spátečky. Jsou tam ale dva kladné poly jeden z 30 a druht z 15. Pokud to je shodne s roomstrem, tak se zapínací signál posíla po canu? Díky. chodit ti to ale nebude, bez CANu to nejde a v OI potřebný CAN nenajdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 jo urcite na 100%. Signal zpatecky jde po CANu Takze bud si udelas prevodnik z analogu na CAN, nebo mas smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Vaníček Vloženo 7. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Co by obnášelo vyrobit převodník? Bylo by nutné použít procesor, nebo lze postavit z klasiky? jo urcite na 100%.Signal zpatecky jde po CANu Takze bud si udelas prevodnik z analogu na CAN, nebo mas smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.