Publikováno Prosinec 6, 200816 r Zdar borci. Mám octávku rv 2000 ještě předface a chtěl bych xenony. Četl jsem na netu nějaké přestavbové sady, ale nevím, jestli do toho mám jít. Mám tedy pár dotazů: Četl jsem, že některé jsou pouze na tlumené, potřebuju tedy i dálky? Půjde to i na ta stará světla, nebo musím vyměnit celý světlomet? Pakliže výměna, tak za jaké? Pakliže to půjde na ten starý vroubkovaný, bude to svítit dobře? Nerozteče se sklo (jaký výkon/svítivost xenonů)? Vítám všechny reakce, v tomhle se opravdu moc nevyznám, ale xenony mě fakt dostávají
Prosinec 6, 200816 r za xenony v normoš světlech bych vraždil,oslnuje to jak svina......to kup radši origo xenon lampy a překopej na face
Prosinec 6, 200816 r Jak píše maca, jedině jít do origo xenonů a předělat předek na facelift. HID xenony dané do normálních světel dost oslňují (tak 90% jich oslňuje)...
Prosinec 13, 200816 r Ahoj pánové chtěl bych se taky zeptat na xenony našel jsem na webu origoš světla bez elektriky vhodná na přestavbu http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3099 a zajímá mě co vše je ještě potřeba , jsou tu i komplet světla něco okolo 10 tisíc , četl jsem tu i o náklonech a nivelačních čidlech ale to už se dostávám na dost peněz tak co mi poradíte když bych chtěl do své octavie 1 napasovat xenony je to už facelift 1,9 tdi .. Děkuji za odpovědi
Prosinec 13, 200816 r Odpověď je jednoduchá, to co ty tu navrhuješ je ti naprd. Musel by sis sehnat komplet elektriku a xenonové výbojky s trafem. Když se podíváš zde na foru do sekce bazar, tak tam najdeš origo. xenony (komplet vybavené za 10 000 - 11 000 Kč) a Vaša nabízí myslím za 1600 Kč kabeláž, aby jsi je mohl ovládat kolečkem. Celkově to výjde určitě levněji, než kdybys to měl dávat po kouskách dohromady...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.