Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

:feve:

Ahoj,

V červenci mi praskla hadička přívodu paliva do motoru. Ve snaze předejít této neblahé události jsem nechal všechny hadičky vyměnit v listopadu.Myslel jsem, že mám zas tak na rok klid, protože octávku mám rok a půl. Nicméně jsem dnes začichal a zjistil, že mi zase uniká nafta, mám protrženou hadičku a nádrž téměř prázdnou! Nevíte, co by mohlo způsobovat takovouto úmrtnost hadiček? Nejezdím nijak bláznivě, mám 2000 předfacelift naftak 66 kW...

Díky za rady

V ktorych miestach ti praskla??? motorovy priestor?? pod autom???

• Autor

Jak je přívod paliva do válců horem pomocí hadiček. Nejdřív jedna přívodní, pak to jde do každého válce. Vypadá to jako had (takový obloučky :) )

Jestli je to TDI tak to jsou přepady , ne přívod. Máš nekvalitní hadičky kup si origo

:feve:

Ahoj,

V červenci mi praskla hadička přívodu paliva do motoru. Ve snaze předejít této neblahé události jsem nechal všechny hadičky vyměnit v listopadu.Myslel jsem, že mám zas tak na rok klid, protože octávku mám rok a půl. Nicméně jsem dnes začichal a zjistil, že mi zase uniká nafta, mám protrženou hadičku a nádrž téměř prázdnou! Nevíte, co by mohlo způsobovat takovouto úmrtnost hadiček? Nejezdím nijak bláznivě, mám 2000 předfacelift naftak 66 kW...

Díky za rady

Kupit origo SKODA hadicky.!!! A hen tie co si menil tak reklamovat u toho co to robil!!!! ;):)

• 3 týdny později...

A nebo kup poradnou pletenou tak sem to vyresil na TD Puntu a bez problemu akorat je trochu silnejsi tak dalo zabrat nez sem je tam dostal ale od te doby sem nemel problem a ten prodejce je asi peknej v.. Kdyz ti ani neporadil!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.