Invius Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Ahoj, V červenci mi praskla hadička přívodu paliva do motoru. Ve snaze předejít této neblahé události jsem nechal všechny hadičky vyměnit v listopadu.Myslel jsem, že mám zas tak na rok klid, protože octávku mám rok a půl. Nicméně jsem dnes začichal a zjistil, že mi zase uniká nafta, mám protrženou hadičku a nádrž téměř prázdnou! Nevíte, co by mohlo způsobovat takovouto úmrtnost hadiček? Nejezdím nijak bláznivě, mám 2000 předfacelift naftak 66 kW... Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 V ktorych miestach ti praskla??? motorovy priestor?? pod autom??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Invius Vloženo 7. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Jak je přívod paliva do válců horem pomocí hadiček. Nejdřív jedna přívodní, pak to jde do každého válce. Vypadá to jako had (takový obloučky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Jestli je to TDI tak to jsou přepady , ne přívod. Máš nekvalitní hadičky kup si origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Ahoj, V červenci mi praskla hadička přívodu paliva do motoru. Ve snaze předejít této neblahé události jsem nechal všechny hadičky vyměnit v listopadu.Myslel jsem, že mám zas tak na rok klid, protože octávku mám rok a půl. Nicméně jsem dnes začichal a zjistil, že mi zase uniká nafta, mám protrženou hadičku a nádrž téměř prázdnou! Nevíte, co by mohlo způsobovat takovouto úmrtnost hadiček? Nejezdím nijak bláznivě, mám 2000 předfacelift naftak 66 kW... Díky za rady Kupit origo SKODA hadicky.!!! A hen tie co si menil tak reklamovat u toho co to robil!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
324D Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 A nebo kup poradnou pletenou tak sem to vyresil na TD Puntu a bez problemu akorat je trochu silnejsi tak dalo zabrat nez sem je tam dostal ale od te doby sem nemel problem a ten prodejce je asi peknej v.. Kdyz ti ani neporadil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.