Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

:feve:

Ahoj,

V červenci mi praskla hadička přívodu paliva do motoru. Ve snaze předejít této neblahé události jsem nechal všechny hadičky vyměnit v listopadu.Myslel jsem, že mám zas tak na rok klid, protože octávku mám rok a půl. Nicméně jsem dnes začichal a zjistil, že mi zase uniká nafta, mám protrženou hadičku a nádrž téměř prázdnou! Nevíte, co by mohlo způsobovat takovouto úmrtnost hadiček? Nejezdím nijak bláznivě, mám 2000 předfacelift naftak 66 kW...

Díky za rady

V ktorych miestach ti praskla??? motorovy priestor?? pod autom???

• Autor

Jak je přívod paliva do válců horem pomocí hadiček. Nejdřív jedna přívodní, pak to jde do každého válce. Vypadá to jako had (takový obloučky :) )

Jestli je to TDI tak to jsou přepady , ne přívod. Máš nekvalitní hadičky kup si origo

:feve:

Ahoj,

V červenci mi praskla hadička přívodu paliva do motoru. Ve snaze předejít této neblahé události jsem nechal všechny hadičky vyměnit v listopadu.Myslel jsem, že mám zas tak na rok klid, protože octávku mám rok a půl. Nicméně jsem dnes začichal a zjistil, že mi zase uniká nafta, mám protrženou hadičku a nádrž téměř prázdnou! Nevíte, co by mohlo způsobovat takovouto úmrtnost hadiček? Nejezdím nijak bláznivě, mám 2000 předfacelift naftak 66 kW...

Díky za rady

Kupit origo SKODA hadicky.!!! A hen tie co si menil tak reklamovat u toho co to robil!!!! ;):)

• 3 týdny později...

A nebo kup poradnou pletenou tak sem to vyresil na TD Puntu a bez problemu akorat je trochu silnejsi tak dalo zabrat nez sem je tam dostal ale od te doby sem nemel problem a ten prodejce je asi peknej v.. Kdyz ti ani neporadil!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.