TomasB Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 tak to snad jasny, ze na tom vydelaj ne delas jak kdyz si objevil ameriku. no tak to snad asi může napadnout jen tebe. a pročpak by to asi dělali? ty taky nechodíš do hokny zadara. jsem to psal, že je to jen marketingovej tah a lidi to žerou. btw: co jste tady zase měnili, že zmizla ikona editace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 No ale je to fajn marketingový tah. Ty věci jsou k něčemu a jsou docela levné. Nebo ok, můžem jezdit jinam, platit za benzín stejně, body nesbírat a věci si koupit v outdooru, že, to určitě ušetřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 v klidu Tomas to resi po svem a je presvedcen, ze to dela nejlip jak to jde :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Dnes jsem si z OMV privezl: Hliníková láhev na nápoje - dobry material, uzaver nema spunt, jen vicko Teplá bunda z mikroflísu - pekna, tepla, kvalitni Trekingový batoh - perfektni, maximalni spokojenost Mnohostranně využitelné nářadí - super, kvalitni material, zadne cinske klesticky, viz fotky "Darky" od OMV jsou podle me jedny z nejkvalitnejsich co kdy jakakoliv benzinka nabizela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Tak to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Super, ty kleště vypadají parádně. Na pumpě mi včera dali za 36l rovných osm žetonků, to se pak dobře sbírá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Máte někdo ty Hodinky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 svině nikde nemají tu čelovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 No prave i ty hodinky sem slysel ze jsou k nedostaní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 A k čemu jsou prémie co nejsou..? Tak by mě zajímalo, maj ěnjak ošéfovaný to, že to dostaneš? Jasný, že tam asi je do vyprodání zásob nebo tak něco, ale..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) Dostanou pozdeji ale dostanou.. Editováno: 9. leden 2009, autor: abado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tak sem včera projel 5ze 7 ČP OMV ve ZL kraji aa vsude meli jen jakesi nááhražky.. no fuj..( ty hodinky) ale na netu sem se regnul a jak dojdou ty pravý tak mě budou informovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.