Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak to snad jasny, ze na tom vydelaj ne delas jak kdyz si objevil ameriku.

no tak to snad asi může napadnout jen tebe. :doh a pročpak by to asi dělali? ty taky nechodíš do hokny zadara. jsem to psal, že je to jen marketingovej tah a lidi to žerou.

btw: co jste tady zase měnili, že zmizla ikona editace?

Vloženo

No ale je to fajn marketingový tah. Ty věci jsou k něčemu a jsou docela levné. Nebo ok, můžem jezdit jinam, platit za benzín stejně, body nesbírat a věci si koupit v outdooru, že, to určitě ušetřím...

Vloženo

Dnes jsem si z OMV privezl:

Hliníková láhev na nápoje - dobry material, uzaver nema spunt, jen vicko

Teplá bunda z mikroflísu - pekna, tepla, kvalitni

Trekingový batoh - perfektni, maximalni spokojenost

Mnohostranně využitelné nářadí - super, kvalitni material, zadne cinske klesticky, viz fotky

"Darky" od OMV jsou podle me jedny z nejkvalitnejsich co kdy jakakoliv benzinka nabizela... :kol-14:

post-24249-1229462801_thumb.jpg

post-24249-1229462808_thumb.jpg

post-24249-1229462814_thumb.jpg

• o 3 týdny později...
Vloženo

A k čemu jsou prémie co nejsou..? Tak by mě zajímalo, maj ěnjak ošéfovaný to, že to dostaneš? Jasný, že tam asi je do vyprodání zásob nebo tak něco, ale..?

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak sem včera projel 5ze 7 ČP OMV ve ZL kraji aa vsude meli jen jakesi nááhražky.. no fuj..( ty hodinky) ale na netu sem se regnul a jak dojdou ty pravý tak mě budou informovat.. :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...